Problemes, i dels grossos, per a Javi López en la prèvia a la final de dissabte al camp de l'Alabès. El Girona, en descens, té la permanència a tres punts i no pot fallar contra un rival directe si vol començar a aspirar a la permanència. És un partit clau que, potser, es perdrà un dels homes més determinants, Felipe Sanchón. El barceloní va patir una lesió ?muscular durant l'entrenament d'ahir a Palafrugell i, pendent de proves mèdiques, ara mateix és dubte.

Segons el comunicat mèdic del Girona, Felipe té "una lesió a la inserció del tendó del tensor de la fascia de la cama dreta". Aquest matí passarà revisió i es determinarà l'abast exacte del problema. Quedar-se sense Felipe per a Mendizorrotza seria un greu problema per a Javi López, que ja va prou coix en atac.

L'expedició gironina viatjarà a Vitòria demà a primera hora del matí en autocar, amb la idea de fer una aturada per dinar a Alfaro i poder fer un entrenament a la ciutat esportiva de l'Alabès a mitja tarda. Javi López fa avui la roda de premsa prèvia i facilitarà també la llista de convocats. Serà aleshores quan se sabrà si, finalment, Felipe està disponible.