El Girona B es va refer de la derrota de la setmana passada contra el Peralada amb una victòria d'allò més treballada a Badalona davant el Canyelles. El filial gironí va haver de picar molta pedra per a acabar amb la resistència d'uns barcelonins que es van fer forts des de la defensa. I és que en cas de no haver estat per l'actuació del porter local i per la manca de punteria dels jugadors gironins, la victòria hauria pogut arribar molt abans. Al tram final, els gols de Marcel Serramitja i Dembo van acabar amb la resistència local i van donar els tres punts al Girona B. Amb la victòria, el filial es manté a la part alta, en la tercera posició amb 35 punts i no perd de vista Sabadell B (37) i Peralada (42).

Ja amb Miquel Àngel Muñoz amb el vistiplau de la Federació Espanyola, la Lliga de Futbol Professional i el Col·legi territorial d'entrenadors, Miquel Àngel Muñoz va poder dirigir els seus homes des de la banqueta. Muñoz va veure com el seu equip es feia un tip de malgastar oportunitats a la primera part. Coris i Arjona en van gaudir d'un parell de ben clares que tots dos no van saber resoldre. Mentre el selvatà va xutar creuat, el gironí va topar amb el porter en dos un contra un.

El Girona era molt superior però el Canyelles es va envalentir en veure que mantenia el 0-0 i coincidint amb l'inici d'una intensa pluja va creure que podia puntuar. No va ser així perquè al final, el filial va trobar el premi a la insistència. Serramitja va finalitzar una genialitat de Gerard Herrera dins l'àrea per ?desencallar el partit. Ja al final, Dembo sentenciaria.

Com el primer equip, el Girona B continua a l'espera de reforços, sobretot en atac. De moment Donaire, de 20 anys i amb passat al Vila-real està a prova.