Els futbolistes francesos Karim Benzema i Franck Ribéry són jutjats des d'ahir a París per presumpta prostitució de menors, acusats d'haver contractat els serveis sexuals de la jove Zahia quan aquesta tenia menys de 18 anys.

Benzema (Madrid) i Ribéry (Bayern Munic) poden ser condemnats a un màxim de tres anys de presó i 45.000 euros de multa. Tot i això els jugadors no hauran de desplaçar-se al Tribunal per declarar, sinó que estaran representats pels seus advocats.

Ribéry reconeix haver pagat 700 euros l'abril de 2009 per mantenir relacions sexuals amb Zahia, però assegura que ignorava que tenia llavors 17 anys. El futbolista va invitar la prostituta i a una amiga seva a Munic i allà totes dues van participar en una orgia amb ell i el seu cunyat. Els fets pels quals s'acusa Benzema i que nega el futbolista, es remunten al maig 2008, quan el llavors davanter del Lió presumptament va mantenir relacions amb la prostituta en una suite de l'hotel Le Méridien de París a canvi de 500 euros, quan ella tenia 16 anys i ell 19. Sis persones més, entre elles el cunyat de Franck Ribéry, estan també imputades en el cas.