L'Espanyol encara aquesta nit (21.00) a Cornellà-el Prat l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, sense complexos i amb la intenció de sorprendre al conjunt de Carlo Ancelotti, favorit per passar a semifinals en un moment dolç. Els jugadors blanc-i-blaus recorden que en l'última visita del Reial Madrid en Lliga, fa dues jornades, el resultat va ser de 0-1 i confien aquesta vegada a causar sensació a doble partit. No encaixar gols en el duel d'avui és una de les claus per afrontar la tornada al Bernabéu amb garanties de passar. El migcampista David López és baixa segura per lesió però la moral de la plantilla blanc-i-blava és elevada. Després d'eliminar l'Alcorcón i de guanyar dissabte el Celta de Vigo, l'Espanyol ha reconduït la mala dinàmica amb la qual va començar el 2014. A més a més compta amb el davanter Sergio García, que no va ser-hi contra el Reial Madrid a la Lliga per sanció. El capità ha marcat en els dos últims partits i firma nou gols. Després de la sanció, Javier Aguirre tornarà avui a la banqueta.

El Madrid de la seva banda arriba amb la moral pels núvols després de retallar distàncies amb els líders FC Barcelona i Atlètic de Madrid a la classificació. L'entrenador Carlos Ancelotti ha deixat fora de la llista Marcelo i Luka Modric i té amb molèsties Sergio Ramos. El que jugarà segur és Cristiano Ronaldo mentre que el porter Iker Casillas intentarà ampliar la ratxa de 502 minuts sense encaixar cap gol. Isco podria tenir una nova oportunitat com a fals davanter centre mentre que Cristiano Ronaldo i Gareth Bale ocuparien les bandes.

Mentrestant, el central internacional francès Raphael Varane, entra a l'última etapa del tractament que ha seguit per recuperar-se dels seus problemes de genoll, i segons va anunciar el tècnic Carlo Ancelotti d'aquí deu dies estarà preparat per tornar a disputar un partit. Varane va ser operat el passat 12 de maig.