Alfredo Ortuño i Juanlu Hens van entrenar-se en solitari dilluns a les ordres del preparador físic del Girona Jordi Balcells. Ahir en el retorn a la feina ja ho van fer a la doble sessió, primer a Palafrugell i a la tarda a Montilivi. Va ser el retrobament de Juanlu Hens amb els seus companys després d'haver estat uns deu dies fora a Còrdova arran de la pèrdua de la seva mare. El migcampista andalús explicava ahir que està més "tranquil" després "de passar-ho malament un temps". Juanlu va agrair totes les mostres de suport del club i l'afició. "M'he sentit estimat pel club i per la gent i això és d'agrair", deia ahir. Juanlu Hens podria ser una de les novetats com a mínim a la llista de convocats pel partit contra l'Eibar de dissabte.

De fet, l'entrenador Javi López ja va recordar després de perdre a Vitòria que confiava començar a poder disposar de Juanlu Hens ben aviat i així poder comptar amb més elements a la parcel·la ofensiva. "Tots som importants i tots hem de sumar perquè sempre hi haurà baixes. Hem d'intentar estar tots disponibles per remar, jo també. Ara em prepararé al màxim per estar disponible si el míster em vol aquest cap de setmana", reconeixia Hens.

Juanlu Hens va participar una estona a la segona part del partit contra el Ponferradina del dia de Reis però es va perdre el desplaçament a La Corunya perquè tenia febre. Aquell mateix dia va morir sa mare i Juanlu Hens es va desplaçar cap a la seva localitat natal, Fuente Palmera, per estar amb la família. Amb anterioritat, abans de l'aturada nadalenca, Juanlu Hens ja es va perdre el partit al camp del Mallorca perquè va viatjar a Còrdova.

Tot i aquestes darreres absències, Juanlu és un dels jugadors amb més minuts de la plantilla del Girona. El cordovès és l'únic jugador de banda dreta pur i per això va participar en la majoria de partits amb Ricardo . En total Juanlu ha disputat 19 partits, tots els disponibles tret dels que s'ha perdut per problemes personals.