El perill hi era. Fins a sis jugadors del primer equip del Girona estaven a només una targeta groga de la suspensió. Escapar de Mendizorrotza completament net era una missió pràcticament impossible i així va ser. Alguns se'n van salvar, però curiosament, els dos homes intocables al mig del camp, David Timor i Jordi Matamala, no se'n van poder escapar. Tots dos van ser amonestats, per la qual cosa no podran vestir-se de curt aquest proper dissabte en l'important partit de Lliga contra l'Eibar.

Només s'havien disputat cinc minuts quan Timor, en una pilota dividida, va fer falta a un jugador de l'Alabès. L'àrbitre, Arcediano Monescillo, no s'ho va pensar dues vegades i va mostrar la primera targeta groga del partit. És la desena del de Carcaixent, que haurà de descansar el dissabte vinent. Tampoc podrà jugar Jordi Matamala, que va ser amonestat al tram final de partit per tallar amb falta una internada per la banda d'un jugador local.

Javi López veu així com el seu mig del camp titular desapareix, de manera que haurà de tirar d'inventiva aquest proper cap de setmana. El tècnic, però, treia ferro a la situació i admetia que en cap moment li havia passat pel cap reservar algun futbolista per por de la suspensió. "Es poden fer moltes coses, com intentar protegir alguns jugadors, però s'ha de pensar en el present i treballar cada partit com si fos el més important. No estem en una situació tan còmoda com per fer meravelles", va dir. Timor, el més amonestat de la plantilla, també va lamentar haver de descansar una setmana. "És una llàstima. Fot rebre una targeta als cinc minuts i més haver-se de perdre un partit. Estic segur, però, que el que surti en el meu lloc ho farà tan bé o encara més que jo".