Arribar i moldre. O gairebé. Així va ser el debut d'Alfredo Ortuño que va marxar de l'estadi amb un somriure d'orella a orella després d'haver debutat amb gol amb el Girona. Va ser la seva estrena de blanc-i-vermell després que el Granada el fitxés la setmana passada de La Hoya Lorca i el cedís fins a final de temporada al Girona. "No puc demanar més aquesta setmana. He signat per un dels equips importants de Segona A, el míster m'ha fet sortir una estona i he marcat", deia Ortuño que resumia el seu estat d'ànim amb un sincer "més content impossible". La situació a la classificació de l'equip fa que l'alegria del davanter no sigui completa i ell mateix ho reconeixia a l'assegurar que "no podem deixar escapar més punts de casa".

Ortuño va entrar al terreny de joc passada la mitja hora de joc en el lloc d'un desafortunat Chando. El murcià va tocar un parell de pilotes aèrees abans de rematar de cap al fons la pilota en la jugada que va suposar l'1-1 final. Va ser a la sortida d'un servei de la cantonada en què Ortuño va demostrar el seu oportunisme al ser al lloc adequat al moment idoni.

No gaire més va poder ensenyar l'exjugador de l'Albacete, Getafe B i Llevant B que considerava que el Girona havia merescut guanyar l'Eibar. "El resultat és una mica injust perquè hem tingut diverses ocasions a la segona part de les botes de Jandro i Juanlu Hens". Vist el seu partit, és molt probable que Ortuño pugui ser titular a Sòria.

Ortuño llueix el dorsal 39 a la samarreta perquè juga amb llicència del filial. D'aquesta manera, el Girona s'estalvia els 24.000 euros que costa tramitar-li la fitxa professional.