Tot just fa un mes que Alfons Garcia va fer-se càrrec de la primera plantilla del Palamós que l'equip no ha fet altra cosa que enllaçar bons resultats. El tècnic no només ha complert el somni de dirigir l'equip del seu poble, sinó que que, des que hi ha arribat, les bones sensacions s'han disparat fins el punt que, més d'un i amb la boca petita, comencen a parlar d'un hipotètic play-off d'ascens a la Segona Divisió B. El mateix Alfons Garcia també hi pensa. Amb cautela i sempre tocant de peus a terra, però no amaga que, si la ratxa no s'atura, el degà és un ferm candidat a ocupar la part alta de la classificació fins al final de temporada. "Si aquesta dinàmica es manté, la salvació arribarà ben aviat. I si és així, a tothom li agrada somiar fer un play-off", confessa l'entrenador.

El palamosí no s'esperava "un debut tan bo" sobretot perquè "quan vaig veure el calendari em vaig adonar que era molt complicat". Tot i això, el degà ha sumat tres victòries i dos empats amb ell a la banqueta; sobretot, gràcies a la "unió" d'un vestidor que ha hagut de superar "moltes dificultats" al llarg dels últims mesos. "No cal demanar gaire a aquests jugadors perquè ho donen tot", afegeix Alfons Garcia, qui atribueix tot el "mèrit" de la bona ratxa" als seus futbolistes.

El mateix pensament té el president Joan Pau Pérez, qui no pot dissimular la seva felicitat. "Tenim un equip impressionant que ho dóna tot dins el camp", assegura el mandatari, qui recorda que el "primer objectiu és salvar la categoria" encara que "si entrem en zona de play-off, no direm que no". Igualment, anuncia que el club impulsarà una campanya de captació de socis a partir del proper 2 de febrer, quan sortirà a la llum un carnet "més econòmic" dels 50 euros actuals.