ÚLTIMA HORA
L'Uni Girona jugarà la final de la Copa de la Reina | Spar Citylift Girona 80-60 Mann Filter

El Girona presenta una ampliació de capital amb regals per a l´accionista

Els premis, en funció de la inversió realitzada, van des de dues entrades per assistir a un partit de l'equip fins al nomenament com a accionista d'honor del club

28.01.2014 | 15:17

El Girona ha ideat un incentiu en forma de premis per als accionistes que participin en una ampliació de capital que pretén cobrir 300.000 euros, segons va anunciar al seu dia el president de l'entitat, Francesc Rebled .

Rebled va explicar llavors que més de la meitat de la quantitat està coberta i, ara, s'ha presentat la campanya que permet 11 diferents opcions de compra d'accions, que van dels 10 als 25.000 euros .

Els premis, en funció de la inversió realitzada, van des de dues entrades per assistir a un partit de l'equip fins al nomenament com a accionista d'honor del club.

El Girona va deixar oberta la porta a possibles noves ampliacions de capital fins arribar als tres milions d'euros amb el repte, segons Rebled , que l'entitat pertanyi "al màxim de gent i aficionats possible" , encara que, de moment, més del 99 per cent està en mans de Josep Delgado .

Enllaços recomanats: Premis cinema