Francesc Rebled té un somni. I el vol complir, tard o d'hora. Ha desitjat, en més d'una ocasió, celebrar una assamblea general d'accionistes a Montilivi i que aquesta, lluny de l'escenari que se sol viure any rere any, compti amb una assistència d'aquelles que fan goig. "Faria molt de goig", assegura. El president i el Consell que ell encapçala han fet un primer pas per intentar que això sigui possible. Rebled va presentar en societat l'ampliació de capital que ell mateix va anunciar el passat mes de desembre i que funciona des de fa uns quants dies. Un procediment amb el qual es vol arribar "a tothom", ja sigui a "persones físiques" com també a totes aquelles "empreses" de la demarcació gironina. La idea de "copropietat" de la societat anòmina esportiva, d'intentar que "tothom se senti part del Girona" és el motor que ha mogut al club ha impulsar una ampliació que, més que aportar diners, el que ha de fer és "diversificar el capital social" de l'entitat.

Sota el lema Tornem a somiar, Francesc Rebled, acompanyat de dos dels capitans de la primera plantilla (Jofre Mateu i Moisés Hurtado), va presentar la nova ampliació de capital que des del passat 20 de gener està en marxa i que no acabarà fins el 24 de març. El procediment està obert a persones i també a empreses, no descarta a ningú i té la missió d'ampliar el ventall d'accionistes el màxim possible. "Tothom hi pot participar, en menor o major mesura", explicava el president. Depenent de l'aportació de cadascú, el club ha programat tot un ventall de possibilitats "molt ampli" amb la intenció de recompensar aquells que confiïn una quantitats de diners en la societat anònima esportiva blanc-i-vermella. Aquest ventall va des dels 10 euros fins els 25.000 i s'obtindran diversos regals com ara entrades o samarretes.

Tot i que l'ampliació de capital té uns terminis (un primer tram pels que ja eren accionistes, un segon pels accionistes que no havien pogut comprar durant el primer, i un tercer obert per a tothom), Rebled va anunciar que "tothom pot aportar la quantitat que vulgui en el moment que desitgi", ja que "si ho fan quan legalment no els toca, la quantitat en qüestió es guardarà en un dipòsit i es traduïrà en acció quan s'arribi al tram pertinent". Amb aquest procediment està previst cobrir-se un capital social de 300.000 euros i, segons Rebled, "hi ha una part molt important coberta" que supera "el cinquanta per cent". A més, el mandatari va assegurar que la intenció del consell és la d'engegar "més ampliacions de capital" en el futur. "És una idea que no tenim previst deixar de banda. Volem que la gent sigui copropietària del Girona per aconseguir una diversificació màxima del capital social. Sense presses, però tampoc sense descans. Volem convèncer als que ja han comprat accions en el passat i també fer veure als que encara no ho han fet que se'n beneficiaran si es decideixen".

Finalment, Rebled també va subratllar que, a manca de pocs dies per tancar-se el mercat d'hivern, el club té "capacitat de sobres per poder fitxar" ja que "en el seu dia se'ns va concedir crèdit salarial".