Pot semblar un tòpic, però sense cap mena de dubte Chus Herrero s'ha convertit en un dels fitxatges d'hivern d'aquest Girona. L'aragonès, sotmès a una artroscòpia el passat mes de desembre, ultima el seu procés de recuperació i, com se sol dir, veu de nou la llum al final del túnel. Ahir va tornar a entrenar-se amb el grup, se sent ja un més de la plantilla i, sense posar-se terminis ni cap mena de pressió, està centrat al cent per cent en recuperar sensacions, posar-se a to i estar el més aviat possible disponible per al tècnic, Javi López. En el seu primer dia de treball amb la resta dels seus companys, Chus Herrero va admetre sentir-se "bé", va desitjar que aquest sigui l'"últim" contratemps d'aquí a final de temporada i, si bé va veure un xic "precipitat" el seu retorn aquest diumenge contra el Numància, no va amagar que la intenció és reaparèixer "com abans millor". Si res es torça i si també les sensacions hi ajuden, no és gens agosarat citar el seu retorn per al cap de setmana del 8 i 9 de febrer, quan el Girona rebrà el Jaén a l'estadi de Montilivi.

Mentrestant aquesta data no arriba, el que és un fet innegable és que Chus Herrero està pràcticament recuperat. El defensa ha viscut un veritable calvari des del passat estiu per culpa de les lesions, que li han fet la guitza sense pràcticament donar-li un descans. L'aragonès només ha jugat tres partits de lliga (270 minuts) i una estona a la Copa del Rei. Uns guarismes més que pobres per a un jugador que el curs anterior va convertir-se en un dels pals de paller del Girona de Rubi. Quan semblava que la seva reaparició era un fet indiscutible, a mitjans de desembre el futbolista va decidir sotmetre's a una artroscòpia per acabar de fet net. Un nou revés per a Chus Herrero, que encarava una nova baixa de quatre a sis setmanes; uns terminis, però, que quedaven del tot oberts depenent de l'evolució i de les sensacions del propi jugador.

Ahir, a punt d'acabar el mes de gener, el central va abandonar el gimnàs i la sala de recuperació, canviant-ho per la gespa, quelcom que trobava molt a faltar. Va exercitar-se amb el grup i, si bé encara realitza alguns exercicis individuals per reforçar el genoll afectat, se sent "un més de la plantilla". Tot plegat, fa que Chus Herrero se senti "molt bé", que hagi "oblidat" els últims contratemps i que, novament, es vegi "amb ganes" de treballar per tornar a l'equip. "Em queda agafar una mica el ritme dels entrenaments", confessa, alhora que, amb l'experiència recent a la mà, prefereix "no posar-me terminis" per poder entrar en una convocatòria. Admet que és "precipitat" veure's diumenge a Sòria, però no amaga que, si és possible, forçarà la màquina per, com a mínim, asseure's a la banqueta contra el Jaen set dies després. "No vull presses. L'únic que desitjo és estar bé, entrenar i no tenir molèsties. Tinc moltes ganes de jugar, però s'ha de tenir paciència", confessa un futbolista que ha acabat tip de les lesions: "Estic una mica cansat de tot plegat i ho vull oblidar. Són coses que passen. Toquem fusta i esperem que em marxin tots els mals per poder jugar el més aviat possible". Chus Herrero, que ha disputat només 270 minuts en el que portem de lliga, va jugar el seu últim partit el passat 24 de novembre, en la derrota al camp del Saragossa (1-0).