Chando va aixecar la vista i, una vegada més, va veure com el dorsal número 9, el seu, lluïa amb vermell al marcador electrònic del quart àrbitre. Abatut, va enfilar cap als vestidors, lamentant-se d'haver-se quedat, una jornada més, sense marcar. El seu substitut, Alfredo Ortuño, tot just debutava aquell dia contra l'Eibar i en va fer prou amb 9 minuts per marcar el seu primer gol amb el Girona i igualar les xifres del mallorquí. En comptes d'enfonsar-se, Chando, com sol fer, va veure la part positiva de les coses. "La seva actuació va ser magnífica i també molt important per a nosaltres. És jove i ens aportarà molt. La competència sempre és positiva", declarava ahir el davanter, que tot i els seus pobres guarismes (un gol, i de penal, en 17 partits), encara confia a mantenir el seu lloc a l'onze i en veure porteria aviat. Tot i que entre avui i demà es fitxi a un altre atacant. "Si en vénen més i sumen, benvinguts seran".

Chando, com ha fet en cada ocasió que ha parlat, subratlla que "no m'obsessiono pel gol. Si ho fes seria pitjor. El tinc en ment, és evident, però estic convençut que amb treball i minuts la recompensa arribarà". L'atacant assegura que "en cap moment" ha abaixat els braços i que l'únic però que li posa a la temporada és que l'equip ha anat perdent pistonada després d'un inici més que acceptable. Amb tot, però, és optimista de cara al futur. "Confio en aquesta plantilla i també en l'entrenador que ha arribat. Els resultats arribaran".

Confessa sentir-se "bé" després d'una lesió que el va afectar al final de l'any passat i a l'inici d'aquest 2014, alhora que també reconeix que l'arribada de nous davanters li poden treure pressió "tant a mi com a la resta de companys". Igualment, no amaga que "el mercat d'hivern sempre és complicat" i que és "difícil encertar" en un golejador de garanties.

Chando també té temps de parlar sobre la cita d'aquest diumenge a Los Pajaritos, on el Girona intentarà trencar amb una ratxa de 10 jornades consecutives sense conèixer la victòria. "Portem quatre empats seguits i els hem de fer bons guanyant. Si ho fem, mirarem els propers partits a casa d'una altra manera. Hem d'anar a mort contra el Numància i estic segur que podem guanyar".