El Girona continua proposant iniciatives per animar una assistència de públic a l'estadi de Montilivi que aquesta temporada ha caigut de manera alarmant. Per això ahir el president Francesc Rebled va presentar la campanya Gràcies per ser fidels, que a grans trets premiarà els seguidors que vegin, almenys, cinc dels pròxims set partits a casa, amb una samarreta del primer equip. Els abonats, a més a més, entraran en el sorteig d'un dinar a la sala VIP amb el cos tècnics, alguns jugadors i directius.

"La poca afluència d'espectadors és un mal generalitzat però nosaltres hi volem lluitar. Som conscients que els propers set partits a l'estadi no només són clau per a la permanència, sinó també per situar-nos en una zona tranquil·la, i per això pensem que és important que hi hagi bones entrades al camp", va argumentar Rebled. La iniciativa consisteix en entregar als abonats i als seguidors que vagin a Montilivi amb una entrada un carnet amb cinc caselles que els serà segellat cada cop que assisteixin a un dels propers set partits. Si n'hi van cinc, podran bescanviar la targeta per una samarreta del primer equip, en una promoció limitada a un miler d'existències.

La promoció arrencarà dissabte que ve contra el Jaén (20.00) i seguirà en els partits a Montilivi amb el Lugo, Còrdova, Múrcia, Alcorcón, Mirandés i Saragossa (cap de setmana del 27 d'abril). A partir del 28 d'abril els abonats i seguidors podran dirigir-se a les oficines de l'estadi per recollir el regal. El Girona també està centrat a fer campanyes a les escoles "perquè són el futur".