Els seguidors que vegin cinc dels pròxims set partits a Montilivi rebran una samarreta de franc

Els abonats, a més, podran optar a un sorteig per un dinar a la sala VIP amb els tècnics, jugadors i directius

01.02.2014 | 00:53

El Girona continua proposant iniciatives per animar una assistència de públic a l´estadi de Montilivi que aquesta temporada ha caigut de manera alarmant. Per això ahir el president Francesc Rebled va presentar la campanya Gràcies per ser fidels, que a grans trets premiarà els seguidors que vegin, almenys, cinc dels pròxims set partits a casa, amb una samarreta del primer equip. Els abonats, a més a més, entraran en el sorteig d´un dinar a la sala VIP amb el cos tècnics, alguns jugadors i directius.
«La poca afluència d´espectadors és un mal generalitzat però nosaltres hi volem lluitar. Som conscients que els propers set partits a l´estadi no només són clau per a la permanència, sinó també per situar-nos en una zona tranquil·la, i per això pensem que és important que hi hagi bones entrades al camp», va argumentar Rebled. La iniciativa consisteix en entregar als abonats i als seguidors que vagin a Montilivi amb una entrada un carnet amb cinc caselles que els serà segellat cada cop que assisteixin a un dels propers set partits. Si n´hi van cinc, podran bescanviar la targeta per una samarreta del primer equip, en una promoció limitada a un miler d´existències.
La promoció arrencarà dissabte que ve contra el Jaén (20.00) i seguirà en els partits a Montilivi amb el Lugo, Còrdova, Múrcia, Alcorcón, Mirandés i Saragossa (cap de setmana del 27 d´abril). A partir del 28 d´abril els abonats i seguidors podran dirigir-se a les oficines de l´estadi per recollir el regal. El Girona també està centrat a fer campanyes a les escoles «perquè són el futur».

Enllaços recomanats: Premis cinema