Felipe Sanchón no jugarà dissabte al Miniestadi i molt probablement -malgrat que no ho descarta- tampoc la setmana següent contra el Saragossa. Tot i això, sí que complirà el que va dir fa un parell de setmanes que tornaria a jugar aquesta temporada. El davanter barceloní ja toca pilota, segueix millorant cada dia, agafant mica en mica el to físic sense sentir cap mena de dolor, i veu una mica més a prop el final d'un malson que li ha durat tres mesos (ahir es van complir). "Per fi començo a veure la llum del final del túnel", diu resignat i alhora il·lusionat un Felipe que es "mor de ganes" de reintegrar-se a la feina de grup i poder començar a ajudar l'equip. Ahir a Torremirona va treballar al marge encara però, amb sessions de matí i tarda cada dia, confia augmentar el ritme aquesta setmana i potser la vinent incorporar-se a la feina. "He de fer readaptació. És el pas més gran. No sento mal i estic millorant sense que noti res. Són els primers dies que forço i, de moment, no em fa mal res", detalla Felipe.

Felipe Sanchón es va fer mal a la cresta ilíaca fa tres mesos justos en un entrenament a Palafrugell. Així, per trobar el darrer partit del barceloní amb el Girona cal remuntar-se a la darrera jornada de la primera volta a Riazor contra el Deportivo (0-0). "Tinc moltes ganes de tornar. Sobretot perquè ja no em fa mal res", diu el jugador que no vol posar-se dates. I és que aquest ha estat precisament un dels grans maldecaps de Felipe. Primer de tot, el termini de recuperació havien de ser sis setmanes. Mica en mica però la cosa es va anar allargant al veure que el dolor no desapareixia. "Els terminis es van allargar. Mai he estat net del tot. Costava que la ferida es tanqués. Fins ara no he estat bé del tot. No s'han complert els terminis però tampoc s'han de buscar culpables", assegura Felipe que sí que reconeix que va visitar un especialista de la consulta del doctor Cugat.

La il·lusió de poder ajudar fan que Felipe no es descarti per jugar contra el Saragossa tot i que no hi vol pensar encara. "L'eqiup ara està amb confiança. Les coses ja es feien bé abans però fallava alguna cosa. En aquesta recta final estem millor que els altres i estic convençut que ens en sortirem. Patirem fins la última jornada però valdrà la pena", diu. En aquest sentit, el barceloní revela que Pablo Machín no li mena la pressa. Al contrari. "Em diu que estigui tranquil, que no em maregi i que faci el que he de fer. Té ganes de comptar amb mi i m'ho transmet però des de la tranquil·litat", explica el menut atacant que confia que el sorià hagi trobat "la tecla".

La Felipedependència que es va crear els primers partits sense ell sembla haver desaparegut les darreres jornades gràcies a la punteria de Gerard Bordas, Alfredo Ortuño, Timor i Jandro Castro. El manresà, amb 9 dianes, ha pres el relleu a Felipe com a màxim golejador de l'equip, mentre que Jandro i Timor han igualat ja els 6 de l'ex de l'Hèrcules. Alfredo Ortuño en duu 3.

David Garcia ja s'entrena

Felipe Sanchón ha passat a ser l'únic jugador lesionat de la plantilla després que ahir, el manresà David Garcia es reintegrés a la feina amb el grup després de superar un esquinç al lligament lateral extern del genoll esquerre.

El lateral esquerre manresà ha complert els terminis i s'ha recuperat en les tres setmanes que va indicar el club que estaria de baixa. L'ex de l'Espanyol, tot i això, tindrà complicat tornar a l'onze titular ja que durant la seva absència i ja des de l'arribada de Pablo Machín, el jove de Riumors, David Juncà ha signat actuacions notables ocupant la posició de carriler esquerrà i s'ha convertit en una peça gairebé indiscutible.