El Girona ha anunciat les primeres baixes per a la temporada que ve només dos dies després del final oficial del campionat de lliga i ha confirmat la marxa del defensa Moisés Hurtado, els centrecampistes Jofre Mateu i Bruno Herrero i els davanters Chando i Tato.

En el cas de Bruno Herrero i Tato, tots dos van arribar a l'equip al mercat d'hivern, encara que no van tenir massa protagonisme ja que el primer ha jugat només un partit com reserva al llarg de tota la segona volta, i l'altre, titular en cinc partits, encara que en dos d'ells va ser reemplaçat.

Chando va ser una aposta del passat estiu i, durant la primera volta, va ser l'únic davanter pur que va tenir l'equip gironí a la plantilla.

Malgrat això, el mallorquí no va tenir la confiança de cap dels tres entrenadors que han passat per la banqueta de Montilivi i se'n va amb un balanç d'un sol gol, aconseguit de penal.

Jofre Mateu ha aparegut de forma intermitent al llarg de la temporada i va perdre tot el protagonisme amb l'arribada de Pablo Machín.

Tot i això, el cas més greu va ser el de Moisés Hurtado, incorporat la campanya passada i que, en l'actual, només va jugar un partit com a titular i un altre com suplent.

A les cinc baixes esmentades, el Girona afegirà les dels jugadors que estaven cedits per altres clubs com són els casos d'Iván López (Levante), David Timor (Osasuna), Jonás Ramalho (Athletic de Bilbao), Agostinho Cá (FC Barcelona) i Alfredo Ortuño (Granada), aquests dos últims arribats al mercat d'hivern.