El Girona es va imposar amb claredat al Peralada en el primer test de la pretemporada 2014-15 en la qual Pablo Machín va repartir minuts entre tots els jugadors i va mantenir durant tot el partit el sistema talismà del curs passat (5-3-2). Un parell d'accions puntuals -un penal per mans de Granell i un autogol de Mata- van obligar els gironins a remuntar un parell de cops el marcador. Tot i això, la superioritat física i d'alçada dels jugadors blanc-i-vermells i la major qualitat va acabar decantant la balança a la segona part. El matx va servir per veure en acció els primers minuts dels fitxatges Lejeune, Granell, Mata o Aday, aquest darrer molt actiu en punta, o els joves del planter entre els quals van sobresortir Coris i Vivancos. També van tenir minuts Jandro, Juanlu i David Garcia amb qui es negocia una rebaixa del contracte o una sortida del club.

El Peralada va sortir decidit a defensar-se mentre que el Girona es mostrava superior però amb poques idees fins que Carles Mas va neutralitzar a la mitja hora de joc el gol inicial de penal de l'exblanc-i-vermell Jaume Duran. David Garcia, amb un xut de fora l'àrea avançaria els gironins abans que Jaime Mata es fes un autogol en un intent de rebutjar la pilota que va sorprendre Palatsí.

L'entrada de Sebas Coris a la segona part va revitalitzar l'atac d'un conjunt gironí que va formar amb un onze del tot diferent amb pesos pesants com Richy, Ramalho, Jandro, Felipe i un Aday, d'allò més participatiu. Ràpidament el Peralada va acusar la diferència de nivell i en un parell de córners Ramalho i Richy van saltar més que la defensa per marcar. Felipe Sanchón tampoc va fallar a la seva cita amb el gol i en va fer dos aprofitant el seu oportunisme iper acabar d'arrodonir el set.

Al final, tan sols es va haver de lamentar la lesió del local Mate després d'un impacte amb el jove del filial Adrián Escribano. El Girona no tornarà a jugar ara fins dissabte que ve. Serà a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol contra el filial blanc-i-blau (20.00).