David Querol va afegir-se dissabte a la llista de jugadors que han celebrat un gol amb el Llagostera. L'exjugador del Nàstic va jugar contra l'Espanyol el seu tercer partit de pretemporada amb la samarreta blaugrana. Ho va fer en una segona part en què va formar parella amb Nuha, l'heroi de l'ascens. Corria el minut 73 de partit quan Ruymán va donar sortida, des de la zona defensiva, a una pilota que va anar cap a Jordi López i, després, a Nuha. L'espigat davanter va controlar, va agafar distància respecte al seu defensa i va poder fer una centrada que va anar a parar al cap de Querol. La pilota va entrar entre els tres pals defensats pel gironí Pau López i el reusenc va poder celebrar el seu primer gol amb l'equip de Santi Castillejo. "A qualsevol davanter li agrada fer gols, encara que sigui en partits amistosos, i a mi em va bé per agafar confiança", explicava Querol.

Ahir, un dia després de veure porteria, el davanter va tornar a jugar amb la samarreta blaugrana. Ho va fer en els primers 45 minuts de l'amistós contra La Jonquera, repetint parella amb Nuha. En els dos primers partits de preparació, jugats contra Espanyol B i Peralada, Querol va formar a l'atac amb Sergio León, demostrant la compenetració existent entre els dos futbolistes. "Vaig coincidir amb ell a Reus i és un bon davanter", comenta un Querol que veu "molta competència" a la davantera, ja que també hi ha peces com Imaz, Eloy Gila i Nuha. Tot i això, l'exjugador del Nàstic espera poder fer-se un lloc en l'onze inicial de Santi Castillejo. "Jo confio molt en mi mateix".

Després d'haver jugat a Segona B amb el filial del Betis i amb el Nàstic de Tarragona, Querol farà ara el salt al futbol professional. "És un repte molt gran per a mi i espero estar a l'altura per allargar-ho molts anys". Ho farà amb la samarreta blaugrana del Llagostera, l'equip que va privar el seu anterior equip d'assolir el desitjat ascens. La decisió de Querol d'anar a un dels clubs més odiats, ara mateix, no ha estat exempta de polèmica. Els rumors van sorgir pocs dies després del partit de tornada jugat al Municipal i Querol va rebre nombroses crítiques. "Molta afició de Tarragona no ho entenia i em van criticar molt". El jugador s'ha resignat a "acceptar" una situació que ja té alguns precedents en el món del futbol i ara està centrat "en el meu futur".

El gol realitzat dissabte no va servir al Llagostera per evitar la primera derrota de la pretemporada, però el nom de David Querol quedarà a la història com el primer jugador del Llagostera a marcar, com a jugador local, una diana a l'estadi Palamós-Costa Brava. Amb dosi d'optimisme, el jove de 25 anys també espera "ser l'autor del gol que ens classifiqui per situar-nos dins el play-off d'ascens a Primera Divisió". La realitat diu, però, que primer cal debutar a Segona Divisió A i lluitar per la permanència. "La clau és la humilitat. Llagostera és un poble petit que, en nou anys, ha aconseguit sis ascensos".