El president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, anunciarà avui si definitivament el Múrcia, i també el Racing de Santander, compleixen o no els requisits indispensables per jugar aquesta temporada a la Segona Divisió A. La roda de premsa s'ha convocat a les dues del migdia a la seu madrilenya de l'organisme, un cop finalitzi la reunió de la Comissió Delegada que determinarà el futur dels dos clubs.

Divendres passat, la LFP va emetre un comunicat oficial en el qual anunciava que el Múrcia no complia els requisits mínims per poder competir a la Lliga Adelante. Tebas recordava, a més a més, que "el mateix Múrcia reconeix que no pot complir" amb l'indispensable per poder jugar a Segona A. El president de l'organisme es mostrava, en canvi, més optimisme en el cas del Racing i ahir la mateixa entitat comunicava que la Comissió de Control Econòmic de la Lliga havia estudiat ahir la documentació i que havia determinat que complia "tots els paràmetres necessaris" per poder jugar. La decisió, segons el Racing, haurà de ser ratificada avui per la Comissió Delegada de la LFP.

En cas que es confirmi el descens dels murcians, el seu lloc seria ocupat pel Mirandés. El Racing ho té millor, però en cas de baixar, seria el Castella el que el rellevés.