El Girona ha arrencat punt en l'últim sospir del partit contra l'Sporting (1-1), que permet a l'equip de Pablo Machín seguir a dalt de tot, encara que ara compartint el lideratge amb el Las Palmas, que és primer per «goal average». El partit ha anat de més a menys. Als locals els ha acabat passant factura el nerviosisme dels últims minuts, i això ha donat ales al Girona, que ho ha intentat fins l'últim segon i ha tret petroli sobre la botzina amb el gol de l'empat de Juncà.

El Girona ha seguit fidel al seu esquema tàctic amb tres centrals i els laterals pràcticament incrustats en la mitja amb la finalitat de dominar la parcel·la de creació de joc, la qual cosa ha propiciat un bonic duel perquè els locals no han defugit la proposta. Els de Montilivi s'han trobat amb un penal a favor abans dels 10 minuts de joc, en una jugada que s'ha iniciat amb una falta llançada per Lejeune que ha rebutjat malament Guerrero, i ha deixat la pilota als peus de Juncá a qui Carmona ha entrat en clara falta. La pena màxima no l'ha poguda aprofitada Felipe Sanchón, que l'ha llançada fora.

Els asturians lluitaven dur al centre del camp i robaven pilotes però no eren capaços de crear ocasions de gol perquè la defensa del Girona i el seu porter estaven molt atents. L'Sporrting ha tingut la seva oportunitat en un córner que ha rematat de cap Bernardo incomprensiblement sol, però Isaac Becerra vha respost amb una gran parada

Després d'algunes ocasions desaprofitades, i quan es jugava el temps afegit, ha arribat el gol de l'Sporting en un servei de banda que ha tocat cap enrere Bernardo i Pablo Pérez ha desviat amb el genoll cap a Sergio Álvarez que ha rematat fort i ras superant al porter de l'equip gironí.

En la segona part el Girona ho ha intentat primer amb una rematada creuada i amb molt perill de Granell moments abans que Richy demanés el canvi i que Pablo Pérez, totalment esgotat per l'esforç realitzat fins al moment, fos substituït per Alex Barrera.

El joc ha baixat notablement a la segona part amb un Girona que ho intentava però sense molta convicció i l'Sporting buscava una contra per sentenciar, però més en jugades individuals que col·lectives.

Els últims minuts han estat de constants atacs del Girona i amb l'Sporting defensant-se com podia a vegades amb accions molt arriscades i fruit d'una d'elles ha arribat, ja en el temps afegit Juncá per aprofitar l'enèsima pilota penjada a l'àrea per aconseguir l'empat sense temps ja per a res més.

- Fitxa del partit:

1. Sporting: Cuéllar, Lora, Luis Hernández, Bernardo, Alex Menéndez, Sergio Álvarez, Nacho Cases, Carmona (Santi Jara, m 67), Pablo Pérez (Alex Barrera m 59), Jony (Juan Muñiz, m 83) i Guerrero.

1. Girona: Isaac Becerra, Ramalho, Richy (Davd García, m 57), Lejeume, Cifuentes, Alex Granell, Pere Pons, Juncá, Sandanza, Mata (Jandro, m 65)i Felipe (Aday, m 78)

Gols: 1-0, min.45: Sergio Álvarez. 1-1, min.93: Juncá.

Àrbitre: Ocón Arraíz. Ha mostrat targetes grogues a Carmona (m 9), Richy (m 29), Lejeune (m 44), Alex Barrera (m 65), Sergio Álvarez (m 88).

Incidències: quarta jornada de la segona divisió, disputat a el Molinón davant 14.112 espectadors.