Gerard Bordas ja sap què és jugar a la lliga aquest curs amb el Girona i Pablo Iníguez ja pot explicar quines són les seves primeres sensacions amb la samarreta blanc-i-vermella. Pablo Machín va fer jugar ahir sobre la gespa del Carlos Belmonte a dos jugadors que encara no havien disputat cap minut en lliga aquest curs. Ambdós futbolistes han tingut problemes físics aquest principi de curs i això els ha fet estar fora de l'equip al principi de temporada. Bordas ja coneix perfectament el vestidor de Montilivi i, junt amb Ortuño, el curs passat va ser el màxim golejador (9 gols). Iníguez, de la seva banda, és nou a Girona i, per culpa de les lesions, ha viscut moments complicats. Bordas i Iníguez són casos diferents, però ambdós van marxar amb un bon somriure de l'estadi manxec.

El manresà Gerard Bordas va debutar aquest curs en el partit de Copa del Rei (72 minuts) però només havia anat convocat en dos partits de lliga, que va presenciar des de la banqueta. Ahir va jugar els darrers 21 minuts, en substitució d'un altre davanter com Fran Sandaza, que ha començat amb bon peu la seva experiència a Montilivi. "Vaig començar la temporada bastant fotut, estic molt content per haver debutar i per com ha anat el partit", va dir Bordas.

Les paraules de Pablo Iñígueez a la zona mixta del Carlos Belmonte no van ser molt diferents. "Estic feliç perquè han sigut uns mesos molt llargs, amb molta incertesa. Tinc moltes ganes de seguir treballant i millorant". El jove futbolista cedit pel Vila-real va arribar aquest agost amb molèsties al pubis i només va anar convocat al partit de Copa del Rei, sense jugar. En un entrenament va patir un esqinç al turmell i fins ahir no va poder estrenar-se al centre del camp del conjunt blanc-i-vermell.