El Girona ha cedit el lideratge aquesta tarda a Zorrilla a l'encaixar la primera derrota de la temporada a domicili contra el Valladolid. Els gironins han fet un partit seriós i correcte però han topat amb l'efectivitat d'un conjunt castellà que no ha perdonat. I això que Becerra ha aturat un penal a Óscar Díaz abans del quart d'hora de joc en una acció de piscina clara de Mogica. El colombià avançaria els castellans (m.22) amb un xut sec i potent que, malgrat el poc angle, ha sorprès Becerra pel seu pal. Sandaza i sobretot, Pere Pons al començament de la segona part han tingut opcions per empatar però ha estat l'exblaugrana Jeffren Suárez qui ha sentenciat amb el 2-0. Tot i això, encara hi ha hagut temps per a l'emoció quan Javi Varas s'ha menjat amb patates una innocent centrada de Juncà. Al final però, el Valladolid ha sabut mantenir el resultat i no ha donat opcions perquè el Girona s'aproximés a l'empat. El Girona reprèn la competició dissabte contra el Las Palmas a Montilivi (20.00).