Jonas Ramalho no volia abandonar el terreny de joc de José Zorrilla malgrat els evidents signes de dolor a la zona posterior de la cuixa. Restaven pocs minuts per a la mitja part i el defensa basc pretenia esperar al descans per veure si no era res i podia continuar a la represa. El mal però va ser superior i d'acord amb el metge, Antoni Mora, es va decidir que fos substituit per Pablo Íñiguez a tres minuts per arribar a la mitja part. Ramalho és a l'espera de conèixer el resultat de les proves que se li van practicar ahir al vespre i que determinaran si estarà en condicions de jugar dissabte contra el Las Palmas o no. Sigui com sigui, Ramalho cau de la llista de privilegiats que fins ara han jugat tots els minuts possibles de Lliga. En aquesta selecció hi figuren tres jugadors, Isaac Becerra, Miguel Ángel Cifuentes i Florian Lejeune.

El 5-3-2 és sistema característic del Girona de Pablo Machín. Des que el va implantar, Machín no només va salvar l'equip del descens sinó que l'ha situat a les posicions capdavanters aquesta temporada. Un dels grans secrets d'aquest esquema ha estat fins ara la continuïtat que han tingut els tres defensors centrals: Ramalho, Richy Álvarez i Florian Lejeune. El basc i el gallec ja van tastar el sistema al tram final del curs passat. Enguany han vist com Lejeune completava la línia de tres en el lloc de Chus Herrero o Migue González. La seva compenetració és màxima i és sens dubte una de les grans virtuts d'aquest Girona tan sòlid defensivament. Machín compta amb David Garcia, Mas i Íñiguez per a quasevol contratemps que els pugui passar als tres intocables fins ara. En aquest sentit, el banyolí Carles Mas va ser l'escollit per suplir Richy contra el Betis quan el gallec tenia un problema a l'esquena.

Els primers minuts de Lliga que es va perdre Ramalho a Valladolid fan que el basc deixi sols Cifuentes, Becerra i Lejeune a la llista de maratonians de Segona A. El Girona és el segon equp amb més jugadors en aquest rànquing. El primer és l'Sporting amb fins a cinc jugadors (Bernardo, Lora, Cuéllar, Nacho Cases i álex Menéndez). La majoria de futbolistes que han disputat els 990 minuts de Lliga fins ara són porters: Adán (Betis), Dinu Moldovan (Ponferradina), Cuéllar (Sporting), Queco Piña (Leganés) i René (Llagostera).