Pablo Machín va donar per bo el test de dimecres al vespre a Badalona. En un terreny d'unes dimensions molt més reduïdes de les habituals i a més a més de gespa artificial, el Girona va imposar-se a un Badalona que tenia el camp pamat. El triomf als penals després d'un empat a un al final del temps reglamentari va deixar bones sensacions al tècnic sorià, que va poder veure competir durant noranta minuts jugadors poc habituals a la Lliga. Mas, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Juanlu o Jandro van tenir la seva oportunitat i no la van desaprofitar. Machín es mostrava satisfet per l'actuació dels seus futbolistes i sobretot pel fet que gràcies a la classificació, tindran una nova oportunitat de jugar en el partit de semfinals de la Copa Catalunya. Una altra de les notícies positives de dimecres al camp del Pomar va ser la reaparició d'Aday.

El de Sentmenat va tornar a competir després de tres setmanes i mitja aturat per una lesió muscular que l'ha apartat de l'equip quan millor es trobava. Aday va disputar el darrer quart d'hora i va ser un dels encarregats de xutar i transformar un penal. "Trobava a faltar jugar. Van ser pocs minuts però em van servir. Ara confio anar entrant a l'equip tot i que serà difícil perquè la dinàmica segueix sent bona malgrat les dues derrotes contra Valladolid i Las Palmas", deia ahir Aday. L'ex del Tenerife considera que està a disposició de Machín per viatjar a Leganés. "Estic per jugar. Segurament em falta un punt, que s'agafa jugant però em trobo bé. Si no, no hauria jugat gens a Badalona".

Havien de ser només un parell de setmanes de baixa per una petita ruptura però l'aparició d'un edema a la zona afectada, ha fet allargar la inactivitat d'Aday pràcticament quinze dies més. En total, el mitjapunta s'ha perdut els partits contra el Sabadell, Mirandés, Valladolid i Las Palmas. "Tenia bones sensacions i l'edema no em molestava fins que va el vaig notar en un entrenament i vaig decidir aturar-me per evitar trencar-me", detalla Aday. El barceloní no creu que les dues darreres derrotes afegeixin pressió al Girona pel partit de demà a Leganés. "Si mirem que si no guanyem potser ens despengem de la part alta, potser sí que tenim pressió però som plenament conscients que som un equip humil que intenta guanyar sempre. El que hem de fer és aprofitar la bona dinàmica i no perdre. Seria boníssim puntuar".