El tècnic del Recreativo de Huelva, José Luis Oltra, va destacar ahir que guanyar demà a Girona suposaria "una victòria de prestigi" que els donaria "un plus de confiança i marge". No obstant això, l'entrenador recreativista va matisar que "fins i tot guanyant, seguiria pensant que queda molt, i perdent tampoc ens tornaríem bojos", a més d'afegir que li "agradaria aconseguir la victòria i que es pensés poder estar a dalt, però la realitat és una altra". I és que els jugadors i tècnics del Recre fa mesos que no cobren i aquesta setmana s'han reunit amb els directius de l'AFE per parlar de la situació. En aquest sentit, l'entrenador valencià assenyala que "si els impagaments continuen, caldrà saber quines mesures es poden prendre".

Sobre les declaracions del president Pablo Comas en què titllava de "profeta" Oltra per dir que la situació d'impagaments afectarà el rendiment de la plantilla, el tècnic va contestar que ja els ha "afectat, tot i que potser no s'hagi notat tant en el rendiment". A més a més, va subratllar que "tot el que no sigui futbolístic no ajuda. Si això és ser un profeta que vingui Déu i ho vegi, mai més ben dit", va indicar.

El Recreativo que arriba aquest vespre a Girona, podrà comptar, en principi amb el central Juanan, ja recuperat, mentre Montoro farà aquest matí una darrera prova. No hi seran segur Dimas, l'uruguaià Cabrera ni Zamora, lesionats.