Quique Cárcel està "molt agraït" al Girona no només per l'"oportunitat" que li va donar el mes de juliol, sinó també per la "confiança" que li segueix demostrant renovant el seu contracte de director esportiu per dues temporades més. L'entesa es va oficialitzar ahir, amb un breu acte a la sala de premsa de Montilivi, moment que va aprofitar Cárcel per explicar quins són els seus objectius a mitjà termini. "Donar estabilitat en l'aspecte esportiu a la primera plantilla" i també centrar-se a fer créixer el "futbol base" són dos dels pilars en l'agenda del català, que té molt clar que el Girona ha d'apostar "per la gent de casa", però que "sense talent" és impossible que els futbolistes de la demarcació puguin explotar.

Conscient que actualment i també el dia de demà comptarà amb un "pressupost molt ajustat", Cárcel va recordar que "ara tot és molt maco i molt positiu", però que cal estar "preparat" per quan vinguin mal dades. I ell, així ho va voler expressar, ho està: "El futbol és treballar cada dia i guanyar-te la credibilitat de tothom amb la teva feina. Seguirem per aquest camí, però que la gent tingui molt clar que cada temporada no serà tan maca com ara".

No ho va dir amb claredat, però el director esportiu va deixar entreveure que la intenció tant ell com del cos tècnic és no fer cap ?moviment durant el mercat ?d'hivern. Sobretot en el capítol ??d'incor?poracions (no hi ha diners per fer cap ?fitxatge) i pel que fa a una ?hipotètica baixa, Cárcel va indicar que "cada dia miro el mercat i moc molta ?informació, però a dia d'avui només podem admirar el que estan fent aquests jugadors. El seu treball és molt bo. N'estem molt contents".

Qüestionat sobre el seu gest de renovar en un moment en què el club ha admès que deu diners a la plantilla, Cárcel va mostrar "total confiança" amb el Consell: "Em quedo sabent el que estic fent. Crec en les persones que porten el club".