Resta encara una setmana i mitja ben bona però el primer derbi gironí oficial de la història entre el Llagostera i el Girona comença a escalfar motors. Esportivament les dues plantilles són de vacances des del cap de setmana i no tornen a la feina fins dilluns vinent el Girona i aquest dissabte el Llagostera per començar a preparar el partit. Quant a clubs però, ahir el Llagostera va fer el primer moviment perquè l'estadi Palamós-Costa Brava presenti un ambient d'autèntic luxe per al partit. El conjunt que presideix Isabel Tarragó va decidir anul·lar la campanya de preus progressius que havia engegat fa vint dies i congelar-los. Així, les entrades per al derbi entre els dos equips gironins de la Lliga Adelante queden fixades a 15 euros als dos gols (local i visitant), 25 a Preferent i 35 a Tribuna. L'entitat blaugrana explica que la decisió respon a la "bona relació" que existeix entre els dos clubs.

El Llagostera va llançar el passat 3 de desembre la campanya promocional per vendre les entrades del derbi del dia 3 de gener. La idea era partir d'uns preus de base que anirien augmentant a mesura que anessin passant els dies. Els preus de sortida i fins el dia 11 eren de 12 euros als gols, 20 euros a Preferent i 30 euros a Tribuna. D'aquestes quantitats, se saltava a les xifres que finalment han quedat establertes com a definitives: 15 euros als gols, 25 euros a Preferent i 35 euros a Tribuna. Aquests preus caducaven el passat dia 20 però el club llagosterenc ha decidit mantenir-los i frenar així una progressió que seguia fins al 31 de desembre: 18 € als gols, 27 € a Preferent i 37 € a Tribuna i que a partir de l'1 de gener, i fins al dia del partit passava a 20 € als gols, 30 € a Preferent i 40 € a Tribuna. Els últims preus són els que es van fixar per als no abonats en el partit contra el Betis de fa un mes, en què el club va fer jornada econòmica.

Des de Llagostera s'espera una massiva afluència d'aficionats del Girona a Palamós. La bona dinàmica del conjunt blanc-i-vermell malgrat les darreres ensopegades i la proximitat farà que de ben segur un bon grapat s'acostin al Nou Estadi. El Llagostera informava ahir que el ritme de venda era alt i que a la zona de Gol Visitant tan sols queden 200 entrades, mentre que de la Gol Local només en queden 100 de disponibles.

La de Palamós serà la segona expedició en massa de la temporada de l'afició gironina. La primera va ser a La Nova Creu Alta per veure la victòria contra el Sabadell (0-2) on uns 200 seguidors van dibuixar fins i tot un mosaic al seu sector. A Saragossa també hi va haver representació gironina a la grada, però menys nombrosa.