El Girona ha golejat amb claredat l'Alcorcón (3-0), un triomf que li permet continuar a la part alta de la classificació, ja que ara és segon amb els mateixos punts que l'Sporting de Gijón i el Betis, i dos més que el Valladolid, que només ha pogut empatar a zero contra el Lugo a Zorrilla.

Li ha costat a l'equip gironí obrir el marcador i ho ha aconseguit en la segona meitat, amb dos gols en vuit minuts -entre els minuts 56 i 64-, i una vegada feta la feina, Felipe Sanchón ha reblat el resultat a l'últim minut.

El partit s'ha iniciat amb un bon ritme de joc, el Girona volia endur-se el control de la pilota i buscava crear perill obrint joc per les bandes.

La primera ocasió ha estat per als locals en una pilota llarga de Sandaza per a Felipe, però Falcón molt atent s'ha anticipat al davanter català.

L'Alcorcón plantava cara al Girona, amb un joc basat en una poblada defensa i jugades a la contra. En una d'elles ha pogut avançar-se, encara que Becerra s'ha llançat als peus de Nagore i ha desviat el seu xut.

En el minut 25 Sandaza ha obligat Falcón a realitzar una bona intervenció després d'una triangulació per la banda esquerra. El partit seguia intens i presentava alternatives constants, com en un remat de David Rodríguez que ha posat a prova Becerra.

Abans del descans, Eloi ha rematat de cap una centrada que ha vingut de les botes de Felipe, però la pilota ha sortit fregant el pal, en l'última gran ocasió del primer temps.

Els segons 45 minuts han començat d'una forma similar. L'Alcorcón ha format amb una defensa de cinc per contrarestar el sistema de Machín, però l'equip gironí no hi trobava buits.

Fins que ho ha aconseguit per mitjà d'una falta lateral botada per Granell en el minut 56. La pilota ha tocat en un contrari i la pilota ha quedat morta a l'àrea petita, on Jonas Ramalho l'ha enviada al fons de la xarxa sense que Falcón pogués fer res.

Tan sols vuit minuts després i sense que l'Alcorcón tingués temps de reaccionar, Cifuentes ha robat una pilota prop de la zona de mitjans, ha conduït, l'ha cedit a Felipe i aquest ha fet la passada de la mort per a Sandaza que sol només ha hagut d'empènyer la pilota per sentenciar el partit.

Malgrat els canvis introduïts per Bordalás, el Girona ha tingut en tot moment el partit controlat i no ha donat opció a qualsevol intent de remuntada de l'Alcorcón.

A més el partit s'ha posat fins i tot més còmode per als catalans quan a falta de 15 minuts, Djené, ha estat expulsat per doble groga.

En el 90 i després d'una espectacular jugada de Sandaza, Felipe ha regatejat Falcón i ha culminat una gran segona part dels catalans amb el 3-0.

Fitxa tècnica:

3 - Girona: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune, Coris ( Aday, min. 57), Pere Pons, Eloi Amagat (Cristian Gómez, min.80), Granell (Íñiguez, min.75), Felipe; i Sandaza.

0 - Alcorcón: Falcón; Nagore, Fran Cruz (Mayor, min,69), Chema, Fernando, Ángel Sánchez. Djené, Fausto (Pastrana, min.69), Martínez (Plano, min 60), Usero; i David Rodríguez.

Gols: 1-0, min.56: Ramalho, 2-0, min.64: Fran Sandaza, 3-0, min. 90: Felipe.

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (col·legi balear). Ha amonestat el local Granell i els visitants Ángel, Chema, D.Rodríguez, al tècnic José Bordalás i ha expulsat per doble amonestació a Djené (min. 75).

Incidències: Partit corresponent a la 23ena jornada de la Lliga Adelante, disputat a l'estadi de Montilivi, davant 4.856 espectadors.