Ara fa pocs dies, la Lliga de Futbol Professional designava a Pablo Machín com el millor entrenador del passat mes de gener a la Segona Divisió A. El sorià repetia el guardó que havia rebut per l'excel·lent mes d'octubre que va signar el Girona. Si en aquella ocasió va mostrar-se "orgullós" i va traslladar part del mèrit del premi a la resta del cos tècnic, ahir no en va ser una excepció. "El premi és individual, però en tenen la culpa els jugadors i també els altres membres del cos tècnic, que m'ho posen molt més fàcil", va recordar.

Ara bé, només hi ha una cosa d'aquest reconeixement que no li acaba de fer el pes: en l'última ocasió, va ser rebre'l, que el Girona va encadenar dues derrotes seguides. Confia Machín que ara no es repeteixi l'experiència i que, per això, posarà "una mica més de la meva part" per intentar superar el Tenerife. "Quan em van dir que havia guanyat, el primer que vaig desitjar és que no ens passi el mateix que l'última vegada. Llavors veníem de guanyar-ho tot durant l'octubre, però vam perdre contra el Valladolid i el Las Palmas de manera consecutiva. Esperem que no es repeteixi", va assegurar.

Si Machín ha estat designat com el millor tècnic, a Isaac Becerra l'han escollit com el millor porter del mes de gener; el català és l'únic jugador del Girona que apareix en l'onze ideal, quelcom que Machín no veu del tot correcte. "Des del meu punt de vista hi hauria hagut d'aparèixer algun futbolista més, però jo no sóc l'encarregat d'escollir-los. Estem contents per Becerra. És un dels millors porters perquè li marquen pocs gols, però a part de la seva qualitat també cal tenir en compte que tot l'equip defensa molt bé", va dir, abans d'afegir que "hi ha jugadors nostres que han fet un molt bon més i que haurien pogut estar en l'onze. Per exemple, algun migcampista que ha marcat algun gol..."