Aquest divendres complirà 22 anys i només fa uns mesos intentava fer-se un lloc a l'Olot, a la Segona Divisió B. Va tornar a Montilivi aquest estiu, tot esperant una oportunitat però sense tenir-les totes. Ja no és que de tant en tant entri en els plans de Pablo Machín, sinó que Pere Pons és un dels intocables del tècnic. El quart jugador més utilitzat de la plantilla (2.111 minuts i només s'ha perdut un dels 25 partits de lliga per sanció) continua creixent a passos de gegant i ahir va signar una nova exhibició. Va ser un dels homes més destacats del Girona en el duel contra l'Sporting; va ser omnipresent, robant, tallant, repartint, lluitant i no donant per perduda cap pilota. Un rendiment del qual no només ell mateix se sent "satisfet", sinó que tampoc va passar per alt pel propi Machín i fins i tot per Abelardo Fernández, l'entrenador dels asturians.

Pons va parlar d'un "gran partit" de "tot l'equip", admetent també que el Girona s'havia arribat a "menjar" l'Sporting a la segona part. "No és un mal resultat", va dir per parlar de l'empat final, encara que hauria trobat "just" si la pilota hagués volgut entrar. Sobretot en l'última jugada, en què Mata no va estar encertat: "Ja la veia a dins. Ha estat una llàstima; no les sol fallar, aquestes ocasions", va afegir. A nivell personal, va admetre estar "molt content" pel seu rendiment, tot i que va reconèixer que ahir, com en la resta de jornades, s'ha limitat a "treballar com sempre, donant-ho tot al camp" i que només així és com "les coses em van sortint".

Sobre el de Sant Martí Vell en van parlar Machín i Abelardo. El primer va reconèixer que Pere Pons ja té tothom "acostumat" a fer bons partits, mentre que el segon el va definir com un "bon pivot" amb un "gran futur".