Tornava ahir l'equip a la feina després d'una jornada de descans i ho feia amb bones notícies. Alegries per partida doble per a Pablo Machín, que veia com dos dels futbolistes que tenia a la infermeria, Jandro Castro i Felipe Sanchón, s'entrenaven amb total normalitat. El primer, intervingut ara fa 20 dies, completava la seva primera sessió amb el grup. El segon, apartat de la darrera convocatòria de lliga per culpa d'uns problemes als isquiotibials, va treballar com un més i només en els darrers minuts va cedir el seu lloc als seus companys per anar-se a posar en mans dels fisioterapeutes. Això significa que, si Machín no hi troba cap inconvenient, tant Jandro com Felipe estaran a la seva disposició per al partit de dissabte amb el Betis.

És cert que Jandro, que fa quasi tres setmanes que està aturat, no té el mateix ritme de competició que la resta dels seus companys i que ahir celebrava el seu primer entrenament dels últims dies. Està l'asturià un esglaó per sota en aquest aspecte, però per sensacions, ell diu trobar-se bé i que, si és necessari, no tindrà cap problema per unir-se a l'expedició per a Sevilla. "M'he trobat molt bé, m'he entrenat amb normalitat i no noto cap molèstia", assegurava ahir, just després d'estirar per posar punt i final a una sessió que va allargar-se durant quasi dues hores. El 31 gener, a Jandro se li va realitzar una apendicectomia per laparoscòpia per eradicar un dolor intens a la zona de l'apèndix que feia temps que el molestava. "Ha estat la millor solució. Estic encantat. Va ser força ràpid i tot va sortir molt bé. M'he tret un pes de sobre", explicava.

El de Mieres, que viu la seva temporada més complicada des que va aterrar a Girona (10 partits de lliga i només 276 minuts), té molt clar que, després d'aquest darrer capítol, l'únic que vol és entrenar amb normalitat i tenir més participació. "Tinc ganes de deixar-ho tot enrere, sobretot les lesions. Jugar ja depèn de l'entrenador. Només espero trobar-me bé d'aquí fins al final de temporada, jugar el màxim de minuts possibles i que l'equip segueixi igual de bé", valorava.

Si Jandro va treballar sense problemes, també va fer-ho Felipe Sanchón. El pitxitxi del Girona va ser baixa contra l'Sporting per unes molèsties musculars i estarà a disposició de Machín per jugar al camp del Betis. Tots dos jugadors són dues de les possibles opcions que té el tècnic per suplir la baixa d'Eloi Amagat, que estarà tres o quatre setmanes sense jugar per lesió. "Hi ha moltes alternatives. Felipe, Pablo (Íñiguez), Cristian (Gómez) o fins i tot jo. Aquest equip té això: som molta gent, qualsevol pot jugar. Som una plantilla llarga; tots hem sigut importants i ho tornarem a ser perquè se'ns necessitarà", va completar Jandro.