El tècnic del Betis va haver de respondre a moltes preguntes sobre la implicació de Jordi Figueras en el cas de compra de partits per part de l'Osasuna i, tot i no refusar-ne cap, va intentar parlar més de futbol i i intentar "transmetre confiança a l'afició. Tinc al cap aconseguir l'ascens i el beticisme ha de confiar en mi i els jugadors". Ja sobre el central català, Pepe Mel va dir que "el més important és que jugarà. Ha de jugar, està fent un gran any en l'esportiu i no ha de pensar una altra cosa". Més dubtes tenia Pepe Mel sobre la resta de l'onze per culpa d'un virus que va afectar ahir diferents jugadors: "Rennella i Portillo han deixat l'entrenament per anar cap als seus domicilis, eren els que pitjor estaven i se'ls ha posat un sèrum. Veurem demà (per avui) com estan però el que em preocupa és que demà en tinguem tres més".

"És un rival directe, estem parlant d'un equip que si només comptem amb els punts de visitants, aniria primer. És el rival més difícil de batre a domicili. És un equip que juga millor fora de Girona i se't fa incòmode quan ets protagonista", va començar a explicar ahir Pepe Mel sobre un Girona que veu clarament com un candidat a lluitar per l'ascens fins a final de curs. "Juguen amb tres centrals, carrilers llargs i es fan amb les segones jugades, acumulen gent per dins. És el millor equip fora de casa i té tots els condicionants per ser un partit complicat. Qualsevol distracció et pot costar no sumar els tres punts, però nosaltres ja hem patit això, per exemple el dia de la Ponferradina i el Tenerife", va continuar Pepe Mel.

"Hem de jugar amb les virtuts del rival, hem de veure les nostres i no afavorir les seves. Cal ser forts al mig i em preocupa si podré comptar amb Portillo o Rennella que poden modificar la idea", va detallar Pepe Mel que no amagava la seva preocupació pels efectes que el virus pot tenir a la seva plantilla.

La cara positiva per al Betis és la tornada del migcampista català Xavi Torres, que avui seurà a la banqueta després de deixar enrere una lesió. "És la notícia més agradable perquè per exemple Kadir ha estat tota la setmana fora. Xavi és un més que suma. Però vull transmetre optimisme al beticisme perquè no hi ha drama. Estic convençut que els onze que sortiran donaran un gran rendiment", va dir Mel, que va descartar que en el propers dies ja pugui comptar amb el jove Vadillo que s'està recuperant d'una lesió de llarga durada. "L'evolució d'Álvaro Vadillo està sent l'esperada i jo el que vull és tenir el millor Vadillo quan arribi l'hora de la veritat. No sé el que em trobaré demà i no et puc si la seva tornada arribarà aviat", va dir.