El millor visitant de la categoria no ha pogut allargar la seva bona ratxa i ha caigut en una plaça gran com és el Benito Villamarín. Davant més de 30.000 espectadors, el Girona s'ha mostrat voluntariós però inferior a un Betis que ha gaudit de més ocasions. L'equip de Pepe Mel ha buscat el partit des del principi del partit i les ocasions de Jorge Molina, Valera i Molinero podrien haver inaugurat el marcador abans del descans. Gairebé als 20 minuts de la represa, ha sigut Jorge Molina qui ha fet el primer gol del partit. El davanter del Betis ha entrat dins l'àrea, s'ha desfet de Lejeune i ha fet un xut creuat lluny de l'abast de Becerra. Quan el Girona buscava l'empat, una acció defensiva desafortuna en el minut 86 ha acabat amb el gol de Ceballos. La resposta del Girona ha sigut un golàs de falta d'Àlex Granell, però el desitjat empat no ha arribat.

Després de la primera derrota de 2015, el Girona baixa a la cinquena posició. Amb 48 punts, es queda a només un del Betis (que puja al segon lloc) i a tres del Las Palmas (que ha empatat a Alcorcón). La crònica del partit estarà ampliada a l'edició en paper d'aquest diumenge.

Fitxa tècnica

2 - Real Betis: Adam; Molinero, Héctor Rodas, Figueres, Varela; Portillo (Rennella, m. 71), Lolo Reis, N'Diaye, Dani Ceballos; Jorge Molina (Vadillo, m. 90) i Rubén Castro (Fabián, m. 84).

1 - Girona FC: Becerra; Cifu, Ramalho, Lejeune, Richy, Pere Pons (Cristian Alfonso, m. 80); Aday, Granell, Cristian Gómez (Coris, m. 62); Felipe Sanchón (Mata, m. 46) i Sandaza.

Gols: 1-0, m. 61: Jorge Molina. 2-0, m. 87: Dani Ceballos. 2-1, m. 90: Granell.

Àrbitre: José Ramón Piñeiro Crespo (Comitè Asturià). Ha amonestat als locals Héctor Rodas (m. 65), Molinero (m. 67), Jorge Molina (m. 68), Lolo Reis (m. 89) N'Diaye (m. 82) i Rennella (m. 93); i als visitants Lejeune (m. 29) i Pere Pons (m. 33).

Incidències: Partit corresponent a la vintena sisena jornada de la Lliga Adelante celebrat al Benito Villamarín davant d'uns 25.000 espectadors.