Pablo Machín va guanyant en ambició a mesura que passen les setmanes i, tot i admetre que "el Villamarín és un escenari que imposa respecte, perquè hi haurà un gran ambient, com sempre, i nosaltres tenim molts jugadors que no hi han estat mai", deixa clar que ell no està gens d'acord amb el tòpic del futbol que diu que el Girona visitarà el camp del Betis sense res a perdre-hi. "És una idea que no comparteixo, és veritat que el Betis ens multiplica per cinc en determinats aspectes, però nosaltres som un equip que estem allà dalt a la lliga i que anem al seu camp a lluitar pels punts com en qualsevol altre partit". I, anant un pas més enllà, l'entrenador sorià del Girona té molt clar que el guió no passarà únicament per especular amb el 0-0 inicial. "Sempre que jugues a fora i es manté l'empat inicial el pas dels minuts pressiona més l'equip rival, però també tinc molt clar que si jugues buscant l'empat, tens moltes opcions d'acabar perdent i, en canvi, si vas a buscar la victòria, és més fàcil que empatis que no pas si has anat directament a buscar aquest empat".

El Betis no ha sumat cap victòria en les tres últimes jornades i, "a diferència del que ens passava a nosaltres que quan empatàvem algun partit seguit ja es deia que estàvem en crisi per a ells sí que és un daltabaix no guanyar partits i segur que sortiran molt forts des del principi per trencar aquesta ratxa". Machín, que continua considerant Rubén Castro el millor davanter de la categoria, no es mulla sobre si "el Betis tindrà respecte o no cap a nosaltres" per les vuit victòries a fora que porta el Girona, "això els hi hauríeu de preguntar a ells", però, personalment, preferiria "anar al camp del Betis com un llop amb pell de xai i no pas com un xai amb pell de llop, però està clar que les nostres victòries a fora de casa ja són una simple anècdota i la gent de la lliga ho sap".

Pablo Machín va mostrar els seus dubtes sobre el fet que un tema extraesportiu com és la possible implicació del central Jordi en el cas de compra de partit que envolta l'Osasuna afecti el Betis sobre el camp. "Des de fa estius que estem acostumats a temes d'aquests que després es queden en res, fins i tot en casos més clars, tot i que crec que ara el futbol és més net que fa uns anys".

Finalment, Pablo Machín va mantenir el discurs dels darrers dies al voltant de David Juncà, que segueix sense entrenar-se amb el grup. "Tots sabeu com està la situació. Fins que no el vegi entrenant amb nosaltres no parlaré de Juncà ni del que ens pot aportar sobre el camp. Però tampoc em queixaré de la seva absència o ho faré servir com a excusa".