Una cosa és segura: Montilivi avui no s'omplirà. Una llàstima, tenint en compte que el Girona, segon a la classificació, rep tot un Sporting de Gijón amb l'opció de seguir ben amunt a la taula i amb els 50 punts a tocar. Això sí, quan semblava que el fet d'haver escollit aquest partit com a jornada econòmica per part del club faria que les graderies presentessin un aspecte més aviat pobre, les últimes xifres, tot i que no són espectaculars, fan veure el got mig ple. Ahir a la tarda (les oficines van estar obertes des de les 10 del matí fins a les 6), el club havia venut més de 4.000 entrades. Una bona dada.

"Necessitem que Montilivi s'ompli". "La gent ha d'estar amb nosaltres". "És el moment que l'afició estigui del nostre costat i ens ajudi a guanyar partits". Aquestes eren algunes de les paraules que els jugadors de la primera plantilla han anat repetint durant la setmana, des que diumenge passat van derrotar el Tenerife. ?Ma?chín, el divendres, hi afegia el seu granet de sorra, fent una crida als seguidors i admetent que, en aquest aspecte, el Girona està en "inferioritat" respecte a la majoria dels clubs de Segona A. Malgrat tot, els aficionats s'han anat acostant a llarg de tota la setmana a les oficines de l'estadi i avui mateix, fins a la mateixa hora del partit, les taquilles restaran obertes. De moment, són més de 4.000 les entrades que s'han venut, amb molts números que aquesta xifra s'engreixi durant el matí d'avui.

Què vol dir això? Per un costat, que difícilment se superaran els 7.284 espectadors del dia del Betis, la millor entrada d'aquesta temporada. Però per l'altra, que se superarà l'assistència de 5 dels 11 partits que fins ara ha acollit l'estadi aquest curs. El repte és el de sobrepassar els 4.705 espectadors del dia del Barcelona B, els 4.506 del duel contra el Mirandés o els 4.856 de l'últim partit a casa, amb l'Alcorcón. Anar més enllà de la barrera dels 5.000 seria força positiu, tenint en compte que socis i no socis han de passar per caixa.