Fran Sandaza és un davanter de raça. D'aquells que tenen caràcter, que sembla que mai estiguin satisfets. Dels que mai en tenen prou i que sempre en volen més. Ha oblidat el seu pas per Lugo a còpia de gols; ja en suma 9 amb el Girona, però el fet d'encadenar tres setmanes sense marcar comença a fer-li perdre la paciència. Diu que això no l'obessiona i prefereix no fer-ne massa cas, però és innegable que la fam per tornar a veure porteria creix sense parar a mesura que passen els dies. Veu la visita del Numància com una bona oportunitat no només per trencar la sequera, sinó també perquè el Girona torni a guanyar i es mantingui a dalt, on creu Sandaza que l'equip català ha d'estar.

"Tinc moltes ganes de tornar a marcar. El davanter sempre vol fer gols i més quan fa tres partits que no ho fa... He tingut més o menys oportunitats, però l'actitud i les ganes de fer-ho bé mai han faltat. Estic segur que tornaré a marcar ben aviat i ajudaré l'equip", se sincera Sandaza. El toledà, a més, recorda que aquests dos últims partits, contra Sporting i Betis, el Girona ha estat "prou bé", però que no ha tingut la "sort" de guanyar. Una victòria que vol lligar el diumenge, contra el Numància: "Aparentment sembla que ara ens vénen rivals més fluixos, però no és així. Sabem que ens visitarà un equip que fa un munt de setmanes que puntua. Serà dur. Ja ho vam veure al seu camp; allà ens va costar moltíssim. Esperem guanyar de nou per seguir a dalt i mantenir intactes les nostres aspiracions". I és que Sandaza, tot i el potencial de la resta de rivals per l'ascens, no dubta que el Girona encara pot donar la sorpresa. "Ens enfrontem contra rivals molt durs i, dels de dalt, som l'únic club que mai ha estat a Primera. Sabem que serà molt complicat aguantar el seu ritme. Però nosaltres tenim il·lusió i treballem cada dia per acabar la lliga al més amunt possible. No ens conformem amb qualsevol cosa. Som ambiciosos i volem estar a dalt".

Amb 9 gols a favor i la titularitat assegurada, Sandaza diu sentir-se "molt bé" i "feliç" a Girona, un club en el qual ha trobat allò que no va tenir a Lugo, la temporada passada. "Si m'arriben a donar la confiança, l'any passat també ho hauria fet molt bé. Vaig començar encertat, però el sistema, el cos tècnic i d'altres factors que no es poden controlar van influir negativament en el meu rendiment. Ara he tingut la sort d'arribar a un equip ambiciós, amb un dibuix que aposta per l'atac i amb un tècnic que confia en mi", s'explica. I afegeix: "Havia de demostrar moltes coses a Espanya i gràcies a Déu ho estic fent. Estic molt agraït a tothom d'aquest club la confiança que han dipositat en mi". Sandaza, a més, creu que la "unió" del vestidor també juga un paper important en el seu rendiment: "Em fan sentir molt bé, molt a gust. Ara només tinc ganes de posar la cirereta a la temporada aconseguint quelcom important".