El magistrat del jutjat mercantil de Girona, Hugo Novales, va donar oxigen al Girona concedint-li una pròrroga per sortir del concurs de creditors fins al pròxim 9 d'abril, però el futur del club sembla que passa per una possible venda quan l'actual propietari, Josep Delgado, s'acabi de decidir mentre segueix atentament les opcions de l'equip de Pablo Machín de pujar a Primera Divisió. El possible salt de categoria podria fer augmentar el preu d'una venda que, fa algunes setmanes, va estar a punt de tancar-se amb el grup de Ricardo Pini i que, posteriorment, es va focalitzar amb l'interès d'un grup d'inversors també argentins que es va posar en contacte amb l'entitat de Montilivi a través d'una intermediació de Pere Guardiola. Avui dia, l'opció de Ricardo Pini està desactivada i la segona via argentina tampoc ha avançat de manera significativa, tot i que el president Francesc Rebled la va arribar a donar per feta després del partit al camp del Tenerife, i ara la subhasta promoguda per Josep Delgado ha guanyat participants amb l'entrada en acció d'un grup de Dubai.

El conegut fisioterapeuta de Quart Ricard Huélamo ha estat qui ha posat en contacte el grup de Dubai amb l'entorn de Josep Delgado en una via que, de fet, ja havia estat explorada pel propietari del Girona a finals del 2013. Aquell cop, Huélamo va portar fins a Girona una representant d'un grup inversor d'Abu Dhabi que volia comprar el club. L'octubre d'aquell any, Mona Mahamud es va reunir al mateix estadi de Montilivi amb Javi Pequeño i Carlos Lugo però no es va arribar mai a cap acord. Ara, ?gai??rebé un any i mig més tard, Ricard Huélamo porta una oferta d'un altre Emirat Àrab, Abu Dhabi ha deixat lloc a Dubai, però també es tracta d'una proposta de molt potencial econòmic.

Ricard Huélamo és un fisioterapeuta de reconegut prestigi en el món de l'esport -relacionat estretament amb el món del ciclisme, va ajudar Lance Armstrong quan es va instal·lar a Girona- va fer un pas endavant en la seva trajectòria internacional del mà de l'expilot colombià de Fórmula 1 Juan Pablo Montoya. Huélamo va seguir molt temps Montoya pels Grans Premis i allà, dins del gran circ de la Fórmula 1, va establir contactes amb gent d'alt nivell adquisitiu dels Emirats Àrabs. En els darrers anys, Huélamo ha viatjat sovint als Emirats Àrabs per tractar diferents magnats i això li ha permès teixir una bona xarxa de contactes d'alt nivell tant a Abu Dhabi com a Dubai que ara podrien servir de porta d'entrada dels anomenats "petrodòlars" a Montilivi.