El Girona s'ha imposat al Numància a Montilivi (2-1), gràcies a dos penals. Malgrat les múltiples baixes que tenia el conjunt de Machín s'ha emportat tres punts vitals.

Amb aquesta victòria, i els resultats de la jornada, els catalans es mantenen en zona de privilegi, tercer, empatat amb Valladolid i Sporting, a només un punt del líder, Las Palmas. El Numància, que ha acabat amb nou jugadors per l'expulsió de Gaffoor i Ripa, a més del tècnic, perd l'oportunitat d'acostar-se a la zona de promoció.

El partit s'ha iniciat amb un ritme trepidant i en menys de quatre minuts els dos equips havien disposat d'una oportunitat, primer Sergi Enrich, que ha rematat alt, i una jugada més tard de Mata, que no ha aconseguit connectar bé amb l'esfèric i la pilota se n'ha anat a córner.

A mesura que transcorrien els minuts, les forces s'anaven equilibrant, i malgrat ser el Girona el que ha intentat endur-se el control de la pilota, el Numància ha aguantat sòlid enrere i arrencar-se en contraatacs.

Des de les dues primeres ocasions en els primers compassos, ni Numància ni Girona han tornat a gaudir d'oportunitats clares per aconseguir el primer gol fins que s'ha arribat a la mitja hora. En el minut 29, Mata ha intentat rematar a porteria però Juanma se l'ha emportat per davant i el col·legiat ha assenyalat penal.

El gironí Álex Granell ha enviat la pilota a la dreta de la porteria de Biel per avançar el Girona 1-0. Tres minuts abans del descans, i després d'un córner, el Numància ha aconseguit igualar el marcador amb un cop de cap de Cicinho (1-1).

Només havien transcorregut dos minuts del segon temps quan Julio Álvarez ha llançat un córner que ha anat directament al travesser, en una bona ocasió del Numància.

El Girona anava pels tres punts i Sandaza en el 52 ha estat a punt de marcar però ha pecat d'individualista i lla pilota ha marxat per poc a l'esquerra de la porteria de Biel Ribas.

Només dos minuts després, Gaffoor, a la sortida d'un córner, ha rematat de cap però la pilota se n'ha anat per poc.

La intensitat ha baixat molt després dels primers deu minuts, per recuperar-se en els instants finals, quan en el minut 80 el col·legiat ha tornat a assenyalar penal a Sandaza, i ell mateix ha transformat la pena màxima per donar la victòria als locals.

- Fitxa tècnica:

2. Girona: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune; Aday (Jandro, min.74), Íñiguez, Cristian Gómez (Sebas Coris, min.59), Granell, Mata (D.Garcia, min.88); y Sandaza.

1. Numancia: Biel Ribas; Cicinho, Juanma (Dani Calvo, min.36), Gaffoor, Ripa; Antonio Tomás, Pedraza, Julio Álvarez, Vicente, Natalio (Edipo, min.86); y Sergi Enrich.

Gols: 1-0, min.31: Granell (p). 1-1, min.42: Cicinho. 2-1, min.80: Sandaza (p).

Àrbitre: Pablo González Fuertes (comitè asturià). Va amonestar als locals Sandaza, Ramalho, Cristian Gómez i Richy, i als visitants Juanma, Dani Calvo i Antonio Tomás. Va expulsar a Gaffoor, Ripa i a l'entrenador Juan Antonio Anquela, tots ells del Numància.

Incidències: Partit corresponent a la 26a jornada de la segona divisió, disputat a l'estadi de Montilivi, davant 5.122 espectadors.