Carlos Terrazas és un home de futbol que, com a entrenador professional, es deu al Mirandés. Es podria dir, però, que el tècnic basc es passa més hores a la carretera que fent qualsevol altra cosa. Tot sigui per estudiar el seu proper rival. Per motius del calendari, al llarg de tota la temporada, el Mirandés s'enfronta cada jornada a l'equip que una setmana abans ha jugat contra el Girona. Això ha provocat que Terrazas hagi passat per Montilivi un bon grapat de jornades.

El diumenge vinent Mirandés i Girona es veuran les cares.

L'equip de Pablo Machín és el conjunt de Segona A que més coneix Carlos Terrazas. És la plantilla que més vegades ha vist jugar en directe i, segons va dir ahir el tècnic quan sortia de Montilivi, "el partit contra el Girona serà molt difícil. És un equip que juga molt bé".

Un cop l'àrbitre va xiular el final del derbi entre Girona i Sabadell, Terrazas no va perdre el temps per marxar de l'estadi. Havia d'agafar el cotxe per fer els 630 quilòmetres que separen Miranda de Ebro i Girona i donar per acabat un cap de setmana en què ha recorregut mitja península Ibèrica. Dissabte, el Mirandés va empatar sense gols a Albacete i Terrazas va tornar amb l'equip, passant tota la nit a l'autocar, fins a Miranda de Ebro per fer diumenge 1.200 quilòmetres més per una carretera que ja es coneix de memòria.