El Girona ha tornat aquest diumenge al camí de la victòria després de superar per la mínima el Mirandés gràcies a un gran gol de lliure directe de Richy en el minut 15. Després d'uns primers compassos sense dominador clar, el Girona ha anat poc a poc fent-se amb el control del partit davant un Mirandés incapaç d'imposar el seu ritme.

La seguretat en el mig del camp, amb un immens Pere Pons, sumada a l'ordre tàctic de la defensa de cinc plantejada per Machín, va permetre al conjunt català començar a generar perill. Al minut 9, Granell ha fet el primer avís amb un xut sec des de fora de l'àrea que Imanol ha desviat a córner amb certs problemes. Tot just uns minuts després, Richy ha deixat el partit encarrilat amb un llançament de lliure directe des de 35 metres que s'ha colat per la base del pal dret. A partir del gol, el Girona s'ha trobat encara més còmode sobre la gespa, mentre el Mirandés ho intentava sense fortuna. Massa errors i manca absoluta de profunditat per als de Terrazas, massa dependents de les pilotes en llarg.

Ni Urko Vera, ni Fran, ni Igor Martínez, determinants en altres partits, tenien la seva tarda, i amb prou feines han pogut incomodar la porteria de Becerra, que ha passat pràcticament desapercebut durant la primera part. Tot el contrari que Granell, que tornaria a tenir el gol a les seves botes amb un altre llançament de lliure directe que ha anat alt per ben poc.

Després del descans, el Mirandés ha intentat donar un pas endavant i Terrazas decidia jugar-s'ho tot. Tant, que en el minut 65 ja havia esgotat tots els seus canvis i tenia a tota l'artilleria sobre la gespa. Però ni així. I és que, tot i la millora demostrada pel conjunt de Miranda, sobretot a partir de l'entrada de Rúper, el Girona seguia sentint-se còmode. Molt ordre tàctic i sortides vertiginoses al contraatac.

Al final el Girona ha mantingut la victòria i queda quart amb 56 punts empatat amb el Las Palmas. Dissabte que ve partidàs a Montilivi contra el Valladolid (18.00).

0 - CD Mirandés: Imanol Elías (Jordi Pablo, min.56); Espín, Caneda, Álex Ortiz, Kijera (Juanjo, min.65); Provencio; Aitor, Igor Martínez, Fran Carnicer (Rúper, min.56), Álex García; Urko Vera.

1 - Girona FC: Becerra; Aday, Ramalho, Carles Mas, Richy, Sebas (Cifuentes, min.72); Eloi Amagat, Pere Pons, Granell; Felipe (Jandro, min.65), Sandanza (Mata, min.85).

Gol: 0-1, min.15: Richy.

Àrbitre: Sureda Cuenca (Balear). amonestacions: Fran Carnicer, Kijera, Provencio, Aitor, Álex García i Rúper (Mirandés) i Aday (Girona).