Oier Sanjurjo, defensa i capità de l'Osasuna, proper rival del Girona, va assenyalar ahir després de l'entrenament matinal que, amb vistes a aconseguir l'objectiu de la salvació a la Lliga Adelante, el conjunt vermell va fer "un pas important" en aconseguir la victòria la jornada passada contra l'Albacete, però va alertar que "encara queda moltíssim". Oier Sanjurjo va afirmar que la victòria era un resultat que "feia molt" que estaven "enyorant" i que necessitaven "com el menjar", amb repercussió a més a més a "l'ànim i la moral de la gent i la plantilla".

"Era vital i necessari i els jugadors així ho hem viscut", va indicar. Sanjurjo va insistir que s'havia de canviar la ratxa de derrotes consecutives perquè "era insostenible". És per això que el defensa espera que sigui la primera de "moltes més" fins a final de temporada.

També va parlar Sanjurjo sobre el Girona, del qual va dir que "estan fent una campanya impressionant", però el futbol "són ratxes" i el conjunt navarrès, vindrà a Montilivi "a posar les coses difícils al Girona i a disputar "un bon partit". Els números de l'Osasuna fora de l'estadi d'El Sadar no són bons. En aquest sentit, Sanjurjo indica que segueixen "generant algun dubte", ja que a casa hi ha hagut "un canvi significatiu al rendiment i actitud", i que "jugant millor o pitjor s'ha de treure resultats fora de casa". Sanurjo considera que la salvació passa per guanyar els tres partits que es disputaran a El Sadar i "treure algun punt" de les quatre sortides que els resten.

Pel que fa al partit, el tècnic José Manuel Mateo té la baixa segura de Loties, lesionat de gravetat, i també la més que probable de Roberto Santamaría. L'exporter del Girona va patir un esquinç al genoll a principis de mes i tot i que ahir va començar a treballar individualment, té complicat tornar a Montilivi. Javi Flaño amb una sobrecàrrega hauria de recuperar-se a temps. Álex Berenguer, sancionat, no hi serà. Mateo recupera Ansarifard, que ha tornat de l'Iran, on era per temes burocràtics.