El públic de Montilivi és d'aquells als que costa engrescar. Passa cada any: vagi la cosa bé o malament. No és fins que marxa el fred i que la temporada encara la seva recta final, que l'estadi comença a bullir. I en aquesta ocasió ja triga aquest moment. Tret del dia del Valladolid, les graderies encara no s'han omplert de color, i això que el Girona està ratllant la perfecció, amb una temporada per emmarcar i un premi com és l'ascens a Primera encara a l'abast. Sembla ser, però, que a partir de dissabte i en els altres partits que queden a l'estadi, l'escenari canviarà. Començant per aquest cap de setmana, en el qual es preveu que es podrà registrar, per fi, la millor entrada de tot el curs.

El club informava ahir que totes les invitacions destinades a l'abonat ja s'han esgotat. Totes. No les d'una zona en concret, sinó les que hi ha previstes per a tot el camp. Què vol dir això? Que entre les entrades que s'han pogut anar venent i les localitats que es repartien entre els abonats que ho volien (dues per a cadascun) ja hi ha un total de 2.000 entrades adjudicades. A més, a Girona ja ha arribat una petició per part del rival, en aquest cas de l'Osasuna, per acollir els poc més de 300 aficionats navarresos que dissabte seran a Montilivi. Si tot segueix així, les previsions més optimistes veuen amb bons ulls la possibilitat de superar la barrera dels 8.000 espectadors aquest dissabte. Xifra a la que encara no s'ha arribat aquesta temporada. S'hi van acostar els 7.056 aficionats del dia del Valladolid i també els 7.284 del partit contra el Betis.

Viatge al Miniestadi

Passi el que passi aquest cap de setmana, el Girona continuarà viu en la lluita per pujar. El proper compromís serà dissabte 9 de maig al Miniestadi, en el derbi contra el Barcelona B. Una gran ocasió per omplir les graderies de l'estadi blaugrana d'aficionats gironins, com sol ser habitual. És per això que les penyes oficials del club de Montilivi estan muntant un desplaçament per a tots aquells que ho desitgin. Costa 15 euros i el preu inclou el trasllat i una entrada. Per als que siguin membres de les penyes valdrà 10 euros. Es poden adquirir a les oficines de Montilivi, de 9 del matí a 7 de la tarda (demà, això sí, estaran tancades).