La plantilla del Girona farà aquesta matí el darrer entrenament abans de rebre demà l'Osasuna a Montilivi (18.30). Jugadors i tècnics estan centrats únicament a trobar la fórmula per derrotar l'Osasuna. Ningú mira més enllà d'aquest partit perquè són conscients que no hi gua?nyen res començant a fer números i càlculs. Machín ha aconseguit tenir els seus homes endollats al màxim però aïllats també de qualsevol tipus d'eufòria. Tot passa per anar "partit a partit" es fan un tip de repetir els jugadors quan surten en compareixences de premsa.

Amb aquest únic pensament Machín va dirigir l'entrenament d'ahir. Una sessió on no hi van participar ni Felipe Sanchón ni Fran Sandaza. Cap dels dos està ni molt menys descartat per jugar demà, simplement van realitzar treball de fisioteràpia per precaució arran de molèsties que arrosseguen de fa setmanes. És per això que si aquest problemes no van a més, no haurien de tenir problemes per ser al camp.

Per enfrontar-se als navarresos, Machín recupera Aday, Mata després de complir sanció, i també podrà disposar de David Garcia i Íñiguez. El jugador cedit pel Vila-real ja treballa amb el grup després de més de gairebé un mes de baixa. També s'ha reintegrat a la feina Gerard Bordas. El davanter manresà, lesionat des de principis de mes, va demostrar contra el Valladolid que pot ser un recurs ofensiu interessant aquest tram final de Lliga. Juncà, que la setamana passada va viatjar a Huelva i continua posant-se a to físicament pot reaparèixer en qualsevol moment.