La designació d'Ocón Arraiz per al partit de diumenge passat contra el Mallorca no va fer gens de gràcia ni a l'afició ni al club, que no li perdonen el penal no xiulat a Acuña ara fa dues temporades a Almeria. Les reticències cap a l'àrbitre de la Rioja van trobar fonament amb les expulsions de Mas i, sobretot, de Richy. Ocón Arraiz, que es va empassar un penal de llibre de Trujillo a Acuña que va deixar sense opcions d'ascens directe el Girona la 12-13, va tornar a ser protagonista a Palma. El gol de Sandaza, tanmateix, es va encarregar d'esvair tots els fantasmes. En canvi, la designació de Sánchez Martínez per al partit contra el Lugo no va generar cap tipus de reacció ni a favor ni en contra per part de ningú. El murcià serà l'encarregat de xiular el decisiu partit de diumenge en què el Gironat té l'oportunitat històrica d'ascendir a Primera. El record més fresc per a la plantilla gironina de Sánchez Martínez no és gaire grat. I és que l'últim partit que el murcià ha dirigit els gironins, i l'únic aquesta temporada, va ser la derrota a La Romareda en què va expulsar molt rigorosament Bigas. Tot i això, Sánchez Martínez forma part, indirectament, d'un dels partits més importants de la història del club: el de la salvació de la temporada passada contra el Dépor (3-1). Aquell dia, va passar desapercebut i no va tenir cap incidència en el duel contra els gallecs, ja ascendits.

Aquesta temporada Sánchez Martínez només ha dirigit el partit de Lliga a Saragossa però, en canvi, a la Copa sí que va trepitjar Montilivi. Va ser a la primera eliminatòria en el duel contra el Tenerife que es va decidir per penals a favor del Girona després del 0-0 final. La temporada anterior (13-14), a més a més del transcendental partit contra el Dépor de la darrera jornada, el col·legiat murcià també va dirigir el Girona en l'empat contra l'Eibar a Montilivi (1-1) i la derrota a Jaén (3-1). La desfeta a La Nueva Victoria va ser clara i contundent però en el partit contra els bascos, Sánchez Martínez no va assenyalar un clar penal sobre Jandro a la segona part.

Sánchez Martínez ja es va creuar amb el Girona el camí de l'ascens la temporada 12-13. El murcià va ser l'àrbitre del partit d'anada de la primera eliminatòria del play-off al Santo Domingo contra l'Alcorcón (1-1). Aquell dia, malgrat les protestes dels madrilenys, el col·legiat no va tenir incidència en el resultat del partit. Aquella mateixa campanya, el murcià ja havia dirigit el Girona en el partit de Lliga a Alcorcón que va acabar amb golejada (4-1). També va ser l'àrbitre del duel contra el Castella de la última jornada (1-1) en què el Girona, sense opcions de pujar directe, ja pensava en el play-off contra l'Alcorcón.

En la seva estrena a la categoria de plata la temporada 11-12, el murcià va xiular dos partits al Girona que van tenir dues accions polèmiques. El primer va ser a Montilivi contra l'Osca (1-1), en què va anul·lar un gol aparentment legal als aragonesos que els va privar la victòria. L'altre va ser a Zorrilla contra el Valladolid en què un penal per mans d'Acciari (m.9) va acabar suposant la derrota del conjunt que dirigia aleshores Josu Uribe.