El Girona jugà demà contra el Lugo, però des de la distància el seu rival és l'Sporting, que visita el camp del Betis, on buscarà els tres punts esperant una ensopegada catalana a Montilivi. "Hi ha mínimes opcions d'ascens directe, però aquest equip les anirà a buscar al màxim. Anem a Sevilla a jugar-nos l'ascens. Sabem que no depenem de nosaltres mateixos, però potser ens emportem una sorpresa agradable", va dir ahir l'excentral del Barça.

"Confio en la professionalitat del Lugo que anirà a guanyar a Girona de la mateixa manera que el Betis intentarà guanyar-nos a nosaltres", va dir Abelardo, que ahir va deixar clar que "no hi haurà rotacions" i que, segurament, repetirà el mateix onze que ha guanyat en els dos últims partits de Lliga. Abelardo podrà alinear Cases, recuperat d'unes molèsties físiques, i el jove central Jorge Meré, que les dues últimes setmanes ha jugat amb la selecció espanyola sub-19. A Sevilla, a més, l'Sporting comptarà amb el suport de dos milers de seguidors que es desplaçaran, encara les possibilitats de pujar directe per als asturians són molt escasses.

Abelardo manté que l'objectiu no és cap altre que intentar guanyar el Betis per 0-2 però per aconseguir-ho haurem de jugar al 200 per cent"; per això justifica que no vulgui reservar ningú per jugar un possible play-off: "No hi haurà rotacions, sortirà el millor equip per a aquest partit, el que no vol dir que no hi hagi d'haver algun canvi". De moment, el tècnic no vol ni sentir a parlar de la promoció. "Si ho hem de fer ja ho farem després del partit del Betis".