o podem dir que el futbol hagués tractat malament el Girona FC en els darrers anys. Només cal recordar el penal aturat per Ponzo contra el Barakaldo en la campanya de l'ascens; el penal de Kiko Ratón en el segon any a Segona A; el miracle Salamero l'any següent; o el de Machín la temporada passada. Ahir, per contra, el destí va ser molt cruel amb l'equip gironí; més inclús que ara fa dos anys, quan amb Rubi a la banqueta, es va caure contra el Xerez 2-4 en un partit clau; o contra l'Almeria al play-off.

Ahir l'ascens era al sarró al minut 90 quan el marcador assenyalava l'1-0, però un minut després tot havia canviat. I malgrat l'enrenou final, el cert és que va faltar un gol. Un simple gol hagués evitat la crueltat de la situació. La mateixa crueltat que l'any passat va viure el Las Palmas o l'Atlètic de Madrid a la final de la Champions. La crueltat del futbol. I podem donar la culpa al Lugo o al Betis, però el cert és que després de 42 jornades va faltar un sol gol.