L´afició no perd l´esperança i des que aquest migdia les oficines de Montilivi han obert les seves portes han anat traient el cap per l´estadi per mirar d´aconseguir una entrada de cares a l´important partit d´aquest diumenge contra el Saragossa. Des de primera hora, les cues no només han enfilat l´escala de les oficines, sinó que també s´han fet veure per l´aparcament del camp.

Des d´avui i fins aquest divendres a les 19:00 hores, tots els abonats del Girona poden acostar-se a Montilivi per retirar la seva localitat de manera gratuïta. Aquells socis que ho vulguin, també podran comprar fins a dues localitats addicionals. Els preus van des dels 15 euros als Gols fins als 40 de Tribuna, passant pels 20 euros que costa un seient a Preferent. El club demana la presència del propietari del carnet per evitar abonats que es presentin a les oficines amb un elevat nombre de carnets.

El divendres, a partir de les 7 de la tarda, s´alliberaran les entrades dels abonats que no s´han venut i l´endemà, dissabte, es posaran a la venda les localitats que quedin.

Fins al moment no hi ha cap petició oficial per part del Saragossa, però sembla que les més de 300 localitats de la zona visitant s´acabarà omplint d´aficionats aragonesos.

De la seva banda, ja hi ha una cinquantena de persones inscrites directament al club per al desplaçament d´aquest dijous a La Romareda (el viatge i l´entrada surt per 55 euros). Falta saber la xifra registrada en les seus de cada penya oficial.