Després de les discutides actuacions d'Ocón Arraiz contra el Mallorca i de Sánchez Martínez davant el Lugo, el Girona ja coneix també els àrbitres encarregats de dirigir els partits de l'eliminatòria del play-off contra el Saragossa. El partit de dijous a La Romareda serà el castellanolleonès Valdés Aller, de 33, que aquesta temporada ha dirigit els partits contra el Betis a Montilivi (1-3) i a Palamós davant el Llagostera (1-2), dos partits on no va tenir incidència en el resultat. El duel de tornada de diumenge, serà per a Arcediano Monescillo. El castellanomanxec, de 30 anys, ha xiulat el Girona aquesta temporada contra el Tenerife a Montilivi (2-0) i en la desfeta a Ponferrada (3-0) en què tampoc va ser decisiu en el marcador final.

Valdés Aller ha dirigit un total de 10 cops el Girona des la temporada 10-11 amb un balanç de quatre victòries, dos empats i quatre derrotes sense que cap fos especialment recordat. Potser en el que més va ser protagonista negatiu per al Girona va ser en la derrota a la Lliga Montilivi contra l'Almeria l'any del play-off per 0-1. Aquell dia, Valdés Aller va deixar que els jugadors de l'Almeria maseguessin Jandro a tort i a dret i només va amonestar el davanter Charles. El partit el va decidir Chumbi pels visitants amb un gol al temps afegit. El castellanolleonès també va ser molt criticat pels jugadors gironins arran de la derrota al camp del Betis (2-1) de la temporada 10-11, en què Santamaría va reclamar falta en els dos gols a la sortida de dos córners dels centrals Miki Roqué i Dorado.

Al Saragossa, Valdés Aller només l'ha dirigit dos cops. Un aquesta temporada en la clara golejada contra el Barça B (4-0) i l'altre el curs passat en la desfeta a Jaén (3-0) en què va expulsar Barkero.

Pel que fa al partit de tornada, la Federació va designar Arcediano Monescillo. A banda dels duels contra Tenerife i Ponferradina d'aquest curs, el castellanomanxec ha xiulat sis partits més al Girona. Al Saragossa aquest exercici l'ha dirigit en els dos partits contra l'Alabès que van acabar amb triomf mínim a La Romareda i golejada a Vitòria (4-0).