"Dijous ha d'estar La Romareda a rebentar!". Aquest és un tuit de Natxo Insa, migcampista del Saragossa. És el sentiment de la plantilla aragonesa i també de tota l'afició, que veu com se li presenta una bona oportunitat per tornar a Primera. Un salt de categoria que no volen deixar escapar. A Saragossa, tothom és conscient que el camí no serà fàcil i que primer, el que li toca a l'equip és eliminar el Girona. És per això que club i plantilla han unit esforços perquè l'estadi presenti un bon ambient. I l'afició està responent. Els abonats, que no s'hauran de rascar la butxaca, i també els que no ho són. Aquests, tot i que han de passar per caixa, també s'estan movent, així que el ritme de venda d'entrades funciona i ja se n'han despatxat unes 3.000.

Després de segellar la classificació per al play-off en l'última jornada, el Saragossa va decidir incorporar a l'abonament de la Lliga les partits de la promoció, així que els socis tenen l'accés gratuït. Els que no ho són han de pagar entre 15 i 35 euros, mentre que els menors de 16 anys només n'han de pagar 10. Amb aquesta fórmula, la resposta de l'afició ha estat immediata. Dilluns, el primer dia per aconseguir alguna localitat, les proximitats de l'estadi de La Romareda ja van registrar algunes cues. El dia es tancava amb 631 entrades venudes en només tres hores, una xifra que no va deixar d'augmentar durant el dia d'ahir, quan se'n van vendre 2.304.

Un Saragossa ple de baixes

Mentrestant, la plantilla gaudia ahir d'un dia de descans. L'equip tornarà a la feina a partir de dos quarts d'onze d'aquest matí, en una sessió que serà a porta tancada. Un cop s'acabi l'entrenament, el tècnic Ranko Popovic atendrà als mitjans de comunicació. El tècnic té baixes importants per aquest compromís. El porter Bono està convocat amb la seva selecció i no jugarà. Tampoc ho farà Jaime Romero, lesionat. Basha i Álamo tot just surten de la infermeria i si bé poden entrar a la convocatòria, tenen difícil jugar. La baixa més sensible serà la del golejador Borja Bastón. El pitxitxi es perdrà l'anada i no és segur que pugui reaparèixer a Montilivi.