Montilivi continua sota risc de tancament pels incidents de diumenge, però podrà acollir els partits de play-off d´aquesta temporada perquè, de moment, ahir l´únic que va fer el Comitè de Competició va ser enviar un requeriment al Girona per tal que expliqui el dispositiu de seguretat que tenia preparat pel partit contra el Lugo. Després que l´àrbitre anul·lés un gol a Lejeune que hagués representat la victòria instants després que els gallecs haguessin fet l´empat (que deixava els gironins sense ascens), un espectador va llançar des de la grada una ampolla d´aigua plena que va impactar al coll de l´assistent. El partit va quedar suspès uns minuts, fins que el col·legiat Sánchez Martínez va decretar que calia tornar a la gespa i jugar els 40 segons que hi havia pendents.

En aquest requeriment, el Comitè de Competició demana al club que indiqui quines mesures de seguretat havia pres per evitar incidents com el que es va produir diumenge i què es va fer per reconduir la situació. El Girona té tres dies per facilitar a l´orgàn federatiu la informació sol·licitada. El club exposarà el número d´agents de seguretat que tenia contractats, el contingent de Mossos que es va desplegar a l´estadi i tots els controls i seguiments que van passar els espectadors abans d´accedir a la grada. Per tant, el Girona-Saragossa es podrà jugar a l´estadi sense problemes i també el duel de l´eliminatòria definitiva en cas que l´equip de Machín eliminés els aragonesos.

Una vegada Competició tingui aquesta informació es pot procedir a l´obertura d´expedient per aquest cas. El Comitè proposaria una sanció i el Girona tindria encara deu dies per presentar les seves al·legacions. També s´ha de pronunciar en les pròximes hores Antiviolència. El club pensa que es pot evitar el tancament perquè Montilivi no té ni una sola taca en set temporades seguides a la Lliga Adelante i, a més a més, va reaccionar amb diligència per tal de protegir els col·legiats, per una banda, i per identificar l´agressor, per l´altre. En aquest sentit el Girona va comunicar ahir que havia facilitat als Mossos d´Esquadra les imatges que han permès localitzar el pressumpte autor del llançament de l´ampolla.

Si finalment acaben sancionant els gironins amb el tancament de l´estadi o amb la disputa d´un partit a porta tancada seria amb vistes a la temporada que ve, com li va passar al Llagostera